Λυκουρέντζος: «Ατυχής η διατύπωση Γεωργιάδη»

Ως «ατυχή διατύπωση» χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, τη δήλωση Αδωνι Γεωργιάδη ότι το εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία προτάθηκε από την ελληνική κυβέρνηση και όχι από την τρόικα.

Ο υπουργός Υγείας έκανε την παραπάνω δήλωση στο δελτίο του Star το βράδυ της Τρίτης (24/9), αλλά ο προκάτοχός του κ. Λυκουρέντζος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm 97,8 την Τετάρτη (25/9), τόνισε πως το θέμα με το εισιτήριο των 25 ευρώ προέκυψε μέσα από σκληρή, επίμονη διαπραγμάτευση.

«Eχει πλέον τα επιχειρήματα η πολιτική ηγεσία, η ελληνική πλευρά να το παλέψει. Ο κ. υπουργός έχει δίκιο να λέει ότι το βρήκε, αλλά δεν το βρήκε με πρωτοβουλία της πολιτικής ηγεσίας ή της κυβέρνησης. Προέκυψε μέσα από αυτή τη σκληρή, επίπονη διαπραγμάτευση. Πιστεύω ότι ήταν μία ατυχής διατύπωση. Αλλωστε αν κοιτάξεις τα κείμενα τα οποία έρχονται κατά καιρούς από τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικα, των δανειστών μας, υπάρχουν αυτά τα κείμενα δεν είναι δυνατόν να τα αμφισβητήσει κανείς», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λυκουρέντζος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει