Παραδόθηκε ο Χρήστος Παππάς (video)

Ο φερόμενος ως υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, βουλευτής Επικρατείας, Χρήστος Παππάς, παραδόθηκε αυτοβούλως λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής (29/9) στην Αστυνομία.

Οι αρχές τον αναζητούσαν από το πρωί του Σαββάτου (28/9), έχοντας εξαπολύσει κυνηγητό στην Αθήνα και σε διάφορες επαρχιακές πόλεις, αλλά ο ίδιος κυκλοφορούσε ελεύθερος, κάτι που δεν δίστασε να δηλώσει προκλητικά και στο ραδιόφωνο χθες το πρωί.

Κατά την είσοδό του στο κτίριο της ΓΑΔΑ ο Χρήστος Παππάς έκανε λόγο για πολιτική δίωξη και τόνισε ότι η αλήθεια θα λάμψει και ο εθνικισμός θα νικήσει, ενώ άφησε αιχμές για το κατά πόσο είναι ανεξάρτητη η ελληνική Δικαιοσύνη.

«Ερχομαι αυτοβούλως δεν έχω τίποτα να κρύψω, η αλήθεια θα λάμψει, ο εθνικισμός θα κερδίσει. Είμαι απολύτως ελεύθερος», ήταν τα λόγια του υπαρχηγού της οργάνωσης, που φώναξε «συμπαράσταση στον αρχηγό Νίκο Μιχαλολιάκο, ζήτω η Χρυσή Αυγή».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν είχε εμφανιστεί πουθενά και εικάζεται πως είχε λάβει εντολή να μην παραδοθεί νωρίτερα, προκειμένου να οργανώσει την επόμενη ημέρα της οργάνωσης και να εξαφανίσει τυχόν ενοχοποιητικά στοιχεία για το κόμμα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει