Oι διοικήσεις των νοσοκομείων σε Αθήνα, Πειραιά και Περιφέρεια

Ανακοινώθηκαν την Τρίτη (5/11) οι διοικήσεις των νοσοκομείων της 1ης, 2ης, 3ης, 6ης και 7ης ΥΠΕ, με βάση την εισήγηση Επιτροπής Αξιολόγησης, μετά από απόφαση του υπουργού Υγείας, Αδωνι Γεωργιάδη.

Οι διοικητές και αναπληρωτές διοικητές νοσοκομείων είναι οι εξής:





Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.