15 τρόποι για να νοιώθει επιτυχημένος ένας άνδρας

man-

Οταν ένας άνδρας αισθάνεται καλά, δεν είναι εύκολο να το κρύψει. Εχει… τόνους αυτοπεποίθησης, ανεβασμένη διάθεση, είναι πάντα χαμογελαστός, βάζει στόχους, τους επιτυγχάνει και είναι πάντα σε φόρμα.

Πώς όμως μπορεί να τα πετύχει όλα αυτά; Εδώ ταιριάζει η φράση «δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο».

Υπάρχουν συγκεκριμένες «συνταγές» που μπορεί να ακολουθήσει ένας άνδρας στη ζωή του για να καταφέρει να παραμείνει στην κορυφή του παιχνιδιού.

Δείτε ποιες είναι αυτές οι «συνταγές» και ετοιμαστείτε να απολαύσετε την επιτυχία:http://www.dreamstime.com/-image24588078

Χαμογελάστε για να εντυπωσιάσετε

Οι άνθρωποι αρχίζουν να παίρνουν μια αίσθηση από εσάς εντός των τριών πρώτων δευτερολέπτων. Ξεκινήστε χαμογελώντας. Εκτός από τη δημιουργία μιας καλής εντύπωσης, μπορείτε επίσης να βελτιώσετε τη διάθεσή σας και να μειώσετε το άγχος, να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, και εν συντομία να μειώσετε την αρτηριακή σας πίεση, πάρα πολύ.

 -artist-painting-

Επιδιώξτε στόχους με πάθος

Οι άνθρωποι που επιτυγχάνουν πολλά τείνουν να έχουν ένα ισχυρό ζήλο για αυτό που κάνουν. Eνας τρόπος για να βρείτε τα πάθη σας είναι να σκεφτείτε τι αγαπούσατε ως παιδί. Τι σας συναρπάζει; Αυτό είναι μια ένδειξη ότι με αυτό μπορείτε να καταπιαστείτε με πάθος.

smiling1

Δώστε έμφαση στην φωτεινή σας πλευρά

Μια καλή συμπεριφορά μπορεί να κρατήσει το σώμα σας σε καλή φόρμα. Μπορεί ακόμα και να καθυστερήσει τα σημάδια του γήρατος. Παρατηρήστε τι λειτουργεί στη ζωή σας και κάντε ένα σχέδιο για να αλλάξετε ό,τι θα μπορούσε να γίνει καλύτερο.

young-man-doing-pushups

Βάλτε κίνηση στη ζωή σας

Θα κερδίσετε ψυχική ευεξία, καλό ύπνο και θα έχετε καλύτερη ψυχική υγεία. Τριάντα λεπτά την ημέρα, πέντε ημέρες την εβδομάδα θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε το βάρος σας και να γίνετε πιο δυνατοί από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα.

young-man-having-dinner

Προσέξτε τη συμπεριφορά σας στο τραπέζι

Δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας στα γεύματα. Οι καλοί τρόποι στο τραπέζι δείχνουν κάτι βαθύτερο για τον χαρακτήρα. Οι καλοί τρόποι στο τραπέζι περιλαμβάνουν τη διατήρηση μιας καλής στάσης του σώματος, το μάσημα με το στόμα σας κλειστό, τη χρήση της πετσέτας και τη διατύπωση μιας δικαιολογίας όταν παρίσταται ανάγκη να σηκωθείτε από το τραπέζι.

ab04698.jpg Getty One Stone Please save on system for future use Washing hands/scrubbing hands/hygene/hospital

Να πλένετε τακτικά τα χέρια σας

Τρίψτε και πλύντε τα χέρια σας για 20 δευτερόλεπτα, προτού μαγειρέψετε ή φάτε. Το ίδιο και όταν έχετε χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Είναι ένας από τους απλούστερους και λιγότερο δαπανηρούς  τρόπους για να βοηθήσετε στην αποφυγή κρυολογήματος και γρίπης όλο το χρόνο. Δεν σας είναι εύκολο να έχετε συχνά πρόσβαση σε σαπούνι και νερό;  Χρησιμοποιήστε ένα απολυμαντικό χεριών με βάση το οινόπνευμα.

man-perfrume

Καλή μυρωδιά

Μια ωραία, καθαρή μυρωδιά μπορεί να σας κάνει να νιώθετε καλά, και αυτή η ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σας μπορεί να κάνει να σας βλέπουν οι άλλοι καλύτερα. Να φοράτε καθαρά ρούχα να κάνετε ντους καθημερινά, και πάντα μετά από μια προπόνηση. Βρείτε κολόνια, σαμπουάν, σαπούνια και αποσμητικά με τις μυρωδιές που σας αρέσουν. Για τη φρέσκια αναπνοή χρησιμοποιήστε βούρτσα και νήμα και ακολουθήστε τις συμβουλές του οδοντιάτρου σας. Εάν φοράτε άρωμα, χρησιμοποιήστε λίγο μόνο.

man-suit

Ντυθείτε κομψά

Το κομψό ντύσιμο δείχνει ότι είστε προετοιμασμένοι. Για να ντυθείτε για επιτυχία, ξεκινήστε με τα κλασικά χρώματα: μαύρο, γκρι, ή το μπλε του ναυτικού. Βάλτε κάλτσες ίδιου χρώματος, μια ανάλογη γραβάτα, και σκούρα, γυαλισμένα παπούτσια. Τα μαλλιά και τα νύχια σας θα πρέπει να είναι τακτοποιημένα και καθαρά.

HelpShopping

Να είστε ευγενικός και εξυπηρετικός

Είναι βασικό: Το να είστε καλοί με τους γύρω σας δείχνει ότι τους εκτιμάτε ως ανθρώπους. Εξασκηθείτε στο να είστε ευγενικοί. Σκεφτείτε τους άλλους και τι μπορείτε να κάνετε γι’ αυτούς. Θα το παρατηρήσουν και θα τους εντυπωσιάσετε. Η καλή αντιμετώπιση των άλλων έχει αποδειχθεί ότι θα σας κάνει να αισθανθείτε και εσείς καλύτερα.

SEE Time Off

Να είστε συνεπείς στα ραντεβού

Το να είστε συνεπείς στα ραντεβού δείχνει ότι έχετε τον εαυτό σας υπό έλεγχο και ότι σέβεστε τους άλλους και τον χρόνο τους. Χρησιμοποιήστε το κινητό ή την ατζέντα σας για να θυμάστε τα ραντεβού σας. Προετοιμαστείτε για μεγάλες εκδηλώσεις και συναντήσεις από το προηγούμενο βράδυ. Προσπαθήστε να υπολογίσετε πόσο χρόνο θα σας πάρει μια εργασία. Να υπολογίζετε ακόμα και τα απρόοπτα που μπορεί να σας βγάλουν εκτός των χρονικών ορίων. Δώστε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο από ό,τι νομίζετε ότι θα χρειαστείτε.

gain-from-giving

Κερδίστε με το να δίνετε

Οι άνθρωποι που εργάζονται εθελοντικά συχνά τείνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι, με καλύτερη αυτοεκτίμηση. Οι άνθρωποι που προσφέρονται από μόνοι τους είναι επίσης πιο πιθανό να ζουν περισσότερο και να απολαμβάνουν ισχυρότερες σχέσεις. Είναι μια κατάσταση στην οποία όλοι οι εμπλεκόμενοι κερδίζουν.

relaxing

Κάντε διάλειμμα

Κάντε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά σας από καιρό σε καιρό. Δεν είναι σπατάλη χρόνου. Θα ανανεώσει την ενέργειά σας και θα σας επιτρέψει και πάλι να διασκεδάσετε και να εξερευνήσετε επανερχόμενοι δριμύτεροι.

-man-laughing-out-loud-

Γελάστε δυνατά

Το γέλιο βοηθά το σώμα σας και πάνω απ’ όλα την καρδιά σας. Η έρευνα δείχνει ότι το γέλιο είναι καλό για τα αιμοφόρα αγγεία. Αυτό μπορεί να βοηθήσει να αποτρέψετε καρδιοπάθειες. Απολαύστε μια αστεία ταινία ή δείτε μια παράσταση κωμωδίας με φίλους. Το χιούμορ και η υγεία πάνε χέρι-χέρι.

man-limits

Γνωρίστε τα όριά σας

Γνωρίζοντας τα όριά σας δείχνει ότι είστε σε έλεγχο. Αν το παρακάνετε θα αισθανθείτε τις επιπτώσεις. Αν πίνετε αλκοόλ, να περιοριστείτε σε όχι περισσότερα από δύο ποτά την ημέρα και φυσικά ποτέ μην οδηγείτε μετά την κατανάλωση. Αν σας είναι δύσκολο να καθορίσετε τα όρια με το αλκοόλ, μιλήστε με το γιατρό σας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει