6 τρόποι για να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας στο κρεβάτι

Οταν πρόκειται για την ερωτική σχέση με το ταίρι σας, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε για να απολαύσετε συναρπαστικές στιγμές. Αν αισθάνεστε ότι η επίδοσή σας στην κρεβατοκάμαρα είναι κάπως ανιαρή, πρέπει να δράσετε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικούς τρόπους για να βελτιώσετε την κατάσταση:

1. Δημιουργήστε μια συνήθεια προπόνησης

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το να έχετε πρόσθετη δύναμη και αντοχή θα σας δώσει μια καλύτερη ευκαιρία να κάνετε έρωτα με το σωστό τρόπο, έτσι ώστε να διαρκεί περισσότερο, χωρίς να κουράζεστε. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να συμπεριλάβετε μια ρουτίνα άσκησης στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Επικεντρωθείτε στην άσκηση των μυών και της καρδιάς, έτσι ώστε να μπορείτε να εκπληρώσετε κάθε επιθυμία της άλλης πλευράς με ευκολία. Η εναλλαγή μεταξύ της κολύμβησης, των βαρών και της γιόγκα θα βελτιώσει κατάλληλα τη φυσική σας κατάσταση και θα σας κάνει καλύτερους στο κρεβάτι.

2. Ακολουθήστε μια ισορροπημένη διατροφή

Χέρι χέρι με την προπόνηση πηγαίνει μια ισορροπημένη διατροφή  γεμάτη με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Η κατανάλωση των σωστών τροφίμων θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να έχετε μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ. Οι άνδρες φροντίστε να τρώτε πλούσια σε θερμίδες, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά κρέατα για πρόσθετη ενέργεια. Τα βιολογικά λαχανικά, επίσης συνιστώνται, καθώς είναι γεμάτα από βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που το σώμα σας χρειάζεται για κάθε σωματική δραστηριότητα.

3. Eπικοινωνήστε ανοιχτά

Μια υγιής σεξουαλική ζωή εξαρτάται από το να παίρνουν και οι δύο σύντροφοι αυτό που θέλουν. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να ανοιχτείτε στον ερωτικό σας σύντροφο. Αν έχετε κάποιες ιδιαίτερες επιθυμίες, θα πρέπει να αισθάνεστε αρκετά άνετα για να συζητήσετε τα θέματα αυτά με τον/την σύντροφό σας. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να μιλήσετε για ό,τι έχετε στο μυαλό σας, έτσι ώστε οι πράξεις να είναι περισσότερο προσαρμοσμένες στις επιθυμίες σας αργότερα.

4. Πειραματιστείτε με νέες θέσεις

Ενας από τους καλύτερους τρόπους για να προσθέσετε ενθουσιασμό στη ρουτίνα της κρεβατοκάμαράς σας είναι να δοκιμάσετε νέες στάσεις και θέσεις. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ενισχυθεί, δεδομένου ότι μπορεί να μετατρέψει τον απλό στόχο του οργασμού σε ένα συναρπαστικό ταξίδι που και οι δύο μπορείτε να μοιραστείτε. Δείτε πόσο μακριά μπορείτε να ωθήσετε τον εαυτό σας στα όρια του συναισθήματος και της ευφορίας μέσα από μια σειρά διαφορετικών θέσεων στο υπνοδωμάτιο. Να είστε ανοικτοί στις ανάγκες του συντρόφου σας, αλλά ποτέ να μην τον αναγκάσετε να κάνει κάτι που δεν θέλει.

5. Δώστε χρόνο σε ερωτικά παιχνίδια

Αντί να ορμήξετε κατευθείαν στο κύριο μέρος της δράσης, κάντε μια προσπάθεια να μείνετε στα ερωτικά παιχνίδια όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα φιλιά, η αγκαλιά, το χάιδεμα, όλα αυτά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καλό αποτέλεσμα. Με τον τρόπο αυτό θα βάλετε ο ένας τον άλλο στο σωστό πλαίσιο για να απολαύσετε την συνύπαρξή σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε την όλη διαδικασία αρκετές ώρες πριν από την σεξουαλική πράξη, με την αποστολή sms ερωτικού περιεχομένου.

6. Διώξτε το άγχος

Επίσης, να θυμάστε ότι η ανησυχία και το άγχος είναι πραγματικοί δολοφόνοι της κρεβατοκάμαρας. Να μην ξοδεύετε πάρα πολύ χρόνο αναλύοντας το πώς μπορείτε να βελτιωθείτε. Απλά πηγαίνετε με τη ροή, ενεργώντας φυσικά ενώ κάνετε έρωτα και θα είναι ωραία. Αν κάνετε κάποιο λάθος, ωστόσο, μην μείνετε σε αυτό. Με το γέλιο θα διατηρήσετε το ίδιο επίπεδο ρομαντισμού και οικειότητας παρά τα όσα συνέβησαν. Απαλλαγείτε από την ένταση, έτσι ώστε και ο ερωτικός σας σύντροφος να χαλαρώσει κατά τη διάρκεια της πράξης. Αυτό με τη σειρά του θα βελτιώσει τις δικές σας επιδόσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει