Οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμό είναι πιο πιθανό να απατήσουν

Πολλές γυναίκες, αλλά ακόμα και άνδρες προσποιούνται στο σεξ. Ωστόσο, νέα μελέτη από τη Μεγάλη Βρετανία υποστηρίζει ότι οι γυναίκες που υποκρίνονται οργασμό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φτάσουν στη σεξουαλική απιστία.

Η μελέτη διαπίστωσε πως οι γυναίκες που προσποιούνται οργασμό είναι πιο πιθανό να προχωρήσουν στην απιστία και μάλιστα πως οι πιθανότητες αυξάνονταν κάθε φορά που δεν μπορούσαν να φτάσουν στον οργασμό. Αν μάλιστα κάθε φορά που δεν έφταναν σε οργασμό προσποιούνταν ότι έφτασαν, οι πιθανότητες απιστίας ήταν σίγουρα κατά πολύ αυξημένες.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν, επίσης, ότι οι άνδρες της μελέτης είχαν περισσότερες πιθανότητες να μείνουν με τις συντρόφους τους, αν εκείνες είχαν πραγματικούς οργασμούς σε σταθερή βάση.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι λογικό για τις γυναίκες που προσποιούνται οργασμό να βρίσκονται πιο κοντά στην απιστία. Ενα άτομο που προσποιείται οργασμό χωρίς να έχει, είναι στην πραγματικότητα ανικανοποίητο. Κατά τη διάρκεια της πράξης ίσως να σκέφτεται «εδώ είμαστε, πάλι όλα θα γίνουν λάθος, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα ούτε και αυτή τη φορά» και έτσι να αποφασίζει να προσποιηθεί οργασμό.

Ομως, μια τέτοια ενέργεια σταδιακά δηλητηριάζει μια σχέση. Σύντομα η γυναίκα μπορεί να θελήσει να αποφύγει τη σεξουαλική επαφή με τον σύντροφό της συνολικά, γιατί γνωρίζει πως δεν πρόκειται να φτάσει σε οργασμό. Μια τέτοια ανικανοποίητη σχέση μπορεί να την κάνει να αναζητήσει το φλερτ με κάποιον άλλο άνδρα και τελικά αυτό μπορεί να φέρει την απιστία γιατί προφανώς θα σκεφτεί πως ίσως με το νέο της φλερτ να καταφέρει να φτάσει στον οργασμό.

Δυστυχώς, τις περισσότερες φορές η γυναίκα που απατά τον σύντροφό της κάτω από αυτές τις συγκεκριμένες συνθήκες παραμένει και πάλι ανικανοποίητη, γιατί τελικά το πρόβλημα δεν το έχει κατ’ ανάγκη ο σύντροφός της, αλλά οφείλεται εν μέρει και στη δική της απροθυμία να είναι αυθεντική και ειλικρινής σχετικά με τι χρειάζεται στην κρεβατοκάμαρα, τι είναι αυτό που δεν της αρέσει ή που την ενοχλεί. Αν δεν ξέρει πώς να εκφράσει τη σεξουαλικότητά της και να μιλήσει, να ζητήσει αυτό που θέλει για να φτάσει στον οργασμό, το πιθανότερο είναι να επιδεικνύει την ίδια συμπεριφορά με κάθε νέο σύντροφο που θα επιλέξει.

Η προσποίηση του οργασμού χρησιμεύει ενδεχομένως για να δώσει τέλος σε μια αμήχανη έως δύσκολη στιγμή, αλλά δεν θεραπεύει την υποκείμενη πληγή, αφού ο σύντροφός της δεν μπορεί καν να φανταστεί ότι εκείνη δεν είναι ειλικρινής και ευχαριστημένη, ενώ εκείνη από την πλευρά της δεν φρόντισε ποτέ να εξερευνήσει την σεξουαλικότητά της και να ζητήσει από τον σύντροφό της να καλύψει τις ανάγκες της.

Οπως προκύπτει από τη μελέτη, η συχνότητα του οργασμού δεν είναι τόσο σημαντική, όσο η αυθεντικότητα του οργασμού. Εάν είστε πρόθυμες να είστε ειλικρινείς με τον σύντροφό σας, ακόμα κι αν δεν φτάνετε στον οργασμό, θα έχετε την ευκαιρία να έχετε μια πολύ πιο ανοιχτή και θετική σχέση.

Η σεξουαλική σας ζωή θα είναι πιο παθιασμένη, γιατί θα είναι πιο πραγματική και θα συνδέεστε με το σύντροφό σας με έναν τρόπο που δεν θα είναι μόνο σωματικός. Αν συζητάτε σχετικά με τα πράγματα που σάς αρέσουν και σάς διεγείρουν ή αν πειραματίζεστε με ερωτικά βοηθήματα, μπορείτε να εντοπίσετε μαζί και να τονώσετε τα καυτά σας σημεία. Και θυμηθείτε, ακόμα κι αν ο οργασμός δεν έρχεται κάθε φορά που κάνετε σεξ, αυτό μπορεί να είναι αισθησιακό και ευχάριστο και να αφήνει και τους δύο ευχαριστημένους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει