Πώς βλέπουν -πραγματικά- οι άνδρες το γυναικείο στήθος;

Οι γυναίκες που έχουν εμφυτεύματα στήθους αναφέρουν πως έχουν και υψηλότερα επίπεδα σεξουαλικής ικανοποίησης, σύμφωνα με μια πρόσφατη βραζιλιάνικη έρευνα.

Αραγε, τι γνώμη έχουν οι σύντροφοί τους γι’ αυτό; Οι άνδρες στην πλειοψηφία τους είναι εξαιρετικά μυημένοι πάνω στο γυναικείο σώμα. Εχουν, ας πούμε, ένα είδος… τεχνογνωσίας. Και αυτό που είναι ξεκάθαρο από όσα συζητούν στις «αντροκουβέντες» είναι πως δεν τους ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου αν το γυναικείο στήθος είναι πραγματικό ή ψεύτικο.

Τι είναι αυτό που πραγματικά τους ενδιαφέρει; Η αυτοπεποίθηση που δείχνει μια γυναίκα τόσο στο κρεβάτι όσο και γενικότερα στη συμπεριφορά της. Εάν η ίδια αισθάνεται σέξι, θα το μεταδώσει αυτό και στον σύντροφό της. Και ναι, εδώ μπαίνει στο κάδρο το θέμα των εμφυτευμάτων στήθους. To ζήτημα, λοιπόν, δεν είναι το κατά πόσο οι γυναίκες είναι περισσότερο σέξι με ένα όμορφο καλοφτιαγμένο ψεύτικο στήθος, αλλά το πώς αισθάνονται οι ίδιες γι’ αυτό. Αν οι ίδιες νοιώθουν αυτοπεποίθηση με το νέο τους στήθος και τις βοηθά να υπερνικήσουν τις ανασφάλειές τους, αυτό τελικά είναι που θα εισπράξει και ο άνδρας. Και αυτό είναι που θα φέρει την ευτυχία στη σεξουαλική τους ζωή.

Και μιας και ο λόγος περί γυναικείου στήθους, υπάρχει και κάτι ακόμα: Οι άνδρες στο σύνολό τους δεν προτιμούν αναγκαστικά τα μεγαλύτερα στήθη παρά τα όσα… επιφωνήματα επιδοκιμασίας και θαυμασμού τους ακούει κανείς να βγάζουν στη θέα ενός πλούσιου μπούστου. Μερικοί σίγουρα τα προτιμούν και, ευτυχώς, υπάρχουν πολλές γυναίκες που πληρούν τις προδιαγραφές τους. Αλλά υπάρχουν επίσης άλλοι τόσοι, ίσως και περισσότεροι άνδρες που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά αν το γυναικείο στήθος είναι μεγάλο ή μικρότερο.

Ετσι, αν το στήθος μιας γυναίκας είναι μεγάλο, μικρό, τεράστιο, αληθινό, ψεύτικο ή πλαστικό το θέμα είναι το πόσο καλά αισθάνεται εκείνη καλά μαζί του, γιατί τελικά αυτό είναι που θα τη βοηθήσει να ζήσει μια ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή.

Δεν χρειάζεται μια γυναίκα να αλλάξει τίποτα πάνω της για να ευτυχήσει στο σεξ. Αν η ίδια είναι ικανοποιημένη με το στήθος που διαθέτει και μπορεί να απολαύσει το σεξ, είναι βέβαιο ότι δεν θα δυσκολευτεί να βρει έναν σύντροφο που θα είναι εξίσου ευχαριστημένος με την ίδια, κοιτάζοντας το μπούστο της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει