Πώς βλέπουν τα γυναικεία εσώρουχα οι άνδρες και πώς οι γυναίκες

Αν ήταν στο χέρι των ανδρών, τα γυναικεία συρτάρια εσωρούχων θα έπρεπε να ξεχειλίζουν από δαντέλες, βολάν και ζαρτιέρες. Αυτό αναφέρει μία έρευνα που έγινε για λογαριασμό βρετανικής εταιρείας εσωρούχων.

Η έρευνα έδειξε ακόμα πως οι άνδρες προτιμούν εσώρουχα φωτεινά, διασκεδαστικά και όσο το δυνατόν πιο μικρά.

Αντίθετα, οι γυναίκες προτιμούν να φορούν εσώρουχα άνετα και πρακτικά.

Δεν αποτελεί, βέβαια, έκπληξη πως άνδρες και γυναίκες βλέπουν εντελώς διαφορετικά τα γυναικεία εσώρουχα. Και παράλληλα εξηγεί το λόγο που οι γυναίκες συνήθως διαθέτουν δύο συρτάρια με εσώρουχα, καθώς στο ένα τοποθετούν τα σέξι εσώρουχα με τα οποία θέλουν να τις βλέπουν οι άνδρες στις ερωτικές τους στιγμές και στο άλλο αυτά που εκείνες αισθάνονται πιο άνετα να φορούν στην καθημερινότητά τους.

Για την ακρίβεια, μάλιστα, το 89% των γυναικών που ρωτήθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας, διευκρίνισαν ότι θεωρούν τα σέξι εσώρουχά τους μία «ειδική κατηγορία εσωρούχων» που τα φορούν όταν θέλουν να αισθάνονται σεξουαλική ασφάλεια.

Στην έρευνα εντοπίστηκαν όλα τα είδη εσωρούχων που οι άνδρες λένε ότι αγαπούν όπως τα εσώρουχα σε κόκκινο χρώμα, με δαντέλες με πολλά σέξι κοψίματα σε επίμαχα σημεία, τα εσώρουχα με φιόγκους και τα στρινγκ.

Βέβαια, επειδή η σχέση των ανδρών με τα γυναικεία εσώρουχα δεν είναι τόσο καλή όσο φαίνεται, αφού το μόνο που ξέρουν καλά είναι πώς να τα… αφαιρούν, η συμβουλή που δίνουν οι ειδικοί στις γυναίκες είναι να επιλέξουν αυτά που κάνουν τις ίδιες να αισθάνονται άνετα με βάση το σχήμα τους, την πρακτικότητά τους, το υγιεινό υλικό τους και το πόσο καλά εφαρμόζουν στο σώμα τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει