Συμβουλές για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή

Στις μακροχρόνιες σχέσεις είναι εύκολο να πέσει κανείς στη ρουτίνα. Παρόλο που αισθάνεστε άνετα, όταν είστε για πολύ καιρό με έναν σύντροφο, συχνά παρατηρείται έλλειψη διάθεσης για σεξ.

Δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε τη σπίθα στη σχέση σας για να απολαύσετε ξανά το σεξ που απολαμβάνατε τον πρώτο καιρό της σχέσης σας.

Δοκιμάστε νέα μέρη

Οι νέες τοποθεσίες και η αλλαγή παραστάσεων στο σεξ είναι σίγουρα ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε τον ενθουσιασμό σας. Μπορείτε να πάτε σε κάποιο απομονωμένο μέρος της πόλης. Ισως να έχετε ξαναπάει εκεί και να μη το βρήκατε και τόσο ενδιαφέρον, αλλά αν έχει συμβεί αυτό, τότε δοκιμάστε να κάνετε σεξ σε ένα μέρος που να είναι κάπως «επικίνδυνο» για να σας δουν. Και μόνο η σκέψη ότι μπορεί να συμβεί αυτό είναι αρκετή για να κάνετε καλύτερο σεξ. Μπορείτε ακόμα να αλλάξετε απλά δωμάτιο στο σπίτι σας. Σίγουρα υπάρχουν ένα σωρό μέρη όπου θα μπορούσατε να κάνετε σεξ εκτός από το κρεβάτι σας.

Δοκιμάστε μια νέα στάση

Αν είστε για μεγάλο χρονικό διάστημα με έναν σύντροφο, σίγουρα γνωρίζετε ποιες στάσεις στο σεξ είναι αυτές που λειτουργούν πραγματικά. Αλλά αν δεν δοκιμάσετε μια νέα στάση, δεν θα μάθετε ποτέ αν κι αυτή μπορεί να σας προσφέρει απόλαυση. Επιλέξτε το σωστό χρόνο για να δοκιμάσετε νέες στάσεις. Δεν υπάρχει όριο όταν πρόκειται για τους τρόπους με τους οποίους θα απολαύσετε το σεξ, γι’ αυτό απελευθερώστε τη φαντασία σας και βάλτε σε εφαρμογή ενδιαφέρουσες ιδέες που θα ξυπνήσουν τον αυθορμητισμό σας και θα σας προσφέρουν νέες προοπτικές ευχαρίστησης.

Τροποποιήστε τις αγαπημένες σας στάσεις

Δεν είναι απαραίτητο να εκτελέσετε ακροβατικά στο κρεβάτι, αλλά μπορείτε να τροποποιήσετε ελαφρώς την αγαπημένη σας στάση. Για παράδειγμα, αν η αγαπημένη σας στάση είναι η ιεραποστολική, δοκιμάστε διάφορες παραλλαγές της. Τα περισσότερα ζευγάρια έχουν τρεις ή τέσσερις αγαπημένες στάσεις και δεν υπάρχει τίποτα λάθος σ’ αυτό, εφόσον ικανοποιούνται και τα δύο μέρη.

Συνδεθείτε συναισθηματικά

Ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε τη σεξουαλική ζωή σας είναι να βελτιώσετε το συναισθηματικό δέσιμο στη σχέση σας. Η επικοινωνία και η εμπιστοσύνη είναι ζωτικής σημασίας όταν πρέπει να πείτε στο σύντροφό σας τι σας αρέσει και τι όχι. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι το συναισθηματικό δέσιμο είναι απαραίτητη προϋπόθεση για καλή σεξουαλική σχέση. Το καλό σεξ είναι κάτι περισσότερο από ένα άγγιγμα, διέγερση και οργασμό. Θα πρέπει να τονώσει τόσο το σώμα όσο και το μυαλό.

Yποδυθείτε διαφορετικούς ρόλους

Μερικοί άνθρωποι μπορούν εύκολα να προσποιηθούν κάτι που δεν είναι. Αυτό δεν είναι ένα καλό χαρακτηριστικό, ωστόσο όσον αφορά το σεξ μπορεί να αποδειχθεί διασκεδαστικό. Το να βγείτε από την καθημερινότητα και να υποδυθείτε ρόλους στο σεξ μπορεί να σας βοηθήσει να απολαύσετε περισσότερο το παιχνίδι και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Παίξτε πόκερ στριπτίζ

Πάρτε μία τράπουλα και αρχίστε να παίζετε πόκερ. Μπορεί να είναι κάτι που κάνατε στην εφηβεία αλλά είναι ένας πολύ διασκεδαστικός τρόπος για να βγάλει κανείς τα ρούχα του. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα μένετε ολοένα και με λιγότερα ρούχα, μέχρι τη στιγμή που θα χάσετε εντελώς τα ρούχα σας. Με τη μόνη διαφορά ότι αυτό δεν θα είναι το τέλος του παιχνιδιού, αλλά το ξεκίνημα ενός νέου.

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε μ’ αυτόν τον τρόπο. Εφόσον οι κανόνες τηρούνται, υπάρχει αυτός που χάνει και αυτός που παίρνει την ανταμοιβή του και… τιμωρεί τον χαμένο. Θα δείτε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα σας ανεβάσει σε άλλο… επίπεδο. Παίξτε βρώμικα και απολαύστε το!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει