Τόνος με γλυκοπατάτες και τσίλι

Οι γλυκοπατάτες κάνουν την ανατροπή σ’ αυτό το υγιεινό, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και με ελάχιστες θερμίδες πιάτο με ένα αγαπημένο ψάρι, τον τόνο και την πικάντικη επικάλυψη από πιπεριά τσίλι.

Προετοιμασία: 10 λεπτά

Μαγείρεμα: 20 λεπτά

Μερίδες: 4

tuna

tuna1

Μέθοδος

* Καθαρίστε τις γλυκοπατάτες και τρυπήστε με ένα πιρούνι. Τοποθετήστε τις στο φούρνο μικροκυμάτων στο μάξιμουμ για 18-20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Κόψτε στη  μέση και βάλτε τις στο πιάτο με το κομμένο τους μέρος προς τα επάνω.

* Μοιράστε με ένα πιρούνι τον στραγγισμένο τόνο στις γλυκοπατάτες. Ρίξτε πάνω του το κόκκινο κρεμμύδι, το τσίλι και το χυμό λάιμ. Στην κορυφή βάλτε το γιαούρτι και τον κόλιανδρο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει