Αναστολή λειτουργίας στα εξωτερικά ιατρεία του Αττικού

Λουκέτο επ’ αόριστον μπαίνει στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του ακτινολογικού τμήματος και των υπόλοιπων εργαστηρίων, των τακτικών χειρουργείων και των τακτικών εισαγωγών στο Αττικό Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, το Σωματείο εργαζόμενων -με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης- προκηρύσσει από τη Μεγάλη Δευτέρα (14/4), επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας 7 π.μ.- 9 π.μ., συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας 9 π.μ.-11 π.μ. και στη συνέχεια συνελεύσεις.

Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν, ότι «αιτία για όλα αυτά είναι η απαξιωτική, προκλητική, αυταρχική στάση της διοίκησης του νοσοκομείου και των πολιτικών προϊσταμένων τους, που διαλύουν νοσοκομεία και βγάζουν σε διαθεσιμότητα συναδέλφους οδηγούς και φύλακες, που όχι μόνο απαξιώνουν τη δουλειά μας, όχι μόνο ανέχονται το νοσοκομείο μας να βουλιάζει, από τα ράντζα, τις τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό (9.500 οφειλόμενα ρεπό και Κανονικές Αδειες του 2013!), σε φάρμακα και υλικά, όχι μόνο μας κοροϊδεύουν και μας απειλούν καθημερινά αλλά και μας αφήνουν απλήρωτους πασχαλιάτικα (5 μήνες εφημερίες, νυχτερινά, αργίες, υπερωρίες και απογευματινά)».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει