Ασκήσεις για να απαλλαγείτε από το διπλοσάγονο

Είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλούς ανθρώπους. Το λίπος κάτω από το πηγούνι είναι ενοχλητικό και παράλληλα δεν χάνεται εύκολα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι εξαιτίας των οποίων μπορεί κάποιος να το αποκτήσει.

Θα μπορούσε να είναι λόγω παχυσαρκίας, λόγω γήρανσης, ή λόγω κιλών που αποκτήθηκαν πρόσφατα.

Ευτυχώς υπάρχουν λύσεις, για να απαλλαγεί κάποιος από αυτή την κατάσταση. Ο ένας, βέβαια, είναι η λιποαναρρόφηση. Υπάρχουν όμως κι άλλοι τρόποι να το εξαφανίσετε ή έστω να το μειώσετε μέσω άσκησης.

Ασκηση

1. Βεβαιωθείτε ότι στέκεστε / κάθεστε με τη σπονδυλική στήλη σας όρθια. Κοιτάξτε προς το ταβάνι. Σ’ αυτή τη θέση κάντε μια κίνηση με τα χείλη σας που να μοιάζει με φιλί. Αυτή η άσκηση έχει καλή επίδραση στο πηγούνι και αν την επαναλάβετε 5 έως 7 φορές θα μπορούσε να παράγει καλά αποτελέσματα.

2. Η δεύτερη άσκηση ασχολείται με το άνοιγμα του μυός που βρίσκεται ανάμεσα στο σαγόνι και τον ώμο. Τραβήξτε προς τα πίσω τα χείλη σας και ανοίξτε το στόμα σας. Στη συνέχεια κινείστε αργά την κάτω γνάθο προς τα πάνω και προς τα κάτω. Προσπαθήστε να το κάνετε αυτό 5-10 φορές, καθώς είναι πολύ αποτελεσματικό για την απώλεια του λίπους κάτω από το πηγούνι.

doublechin1

3. Η τρίτη άσκηση έχει να κάνει με το λαιμό και μπορεί να είναι αποτελεσματική όχι μόνο για την απώλεια του διπλοσάγονου, αλλά και τον πόνο στον λαιμό ή το πιάσιμο του αυχένα. Σταθείτε σε όρθια θέση. Ενώ εισπνέετε, στρέψτε το λαιμό σας προς τον αριστερό ώμο, έτσι ώστε το πηγούνι να τον αγγίζει. Ενώ εκπνέετε, φέρτε το κεφάλι σας προς τα κάτω, στο κέντρο του σώματος, με τέτοιο τρόπο ώστε το πηγούνι σας να αγγίζει το στήθος σας. Στη συνέχεια, κάντε το ίδιο στη δεξιά πλευρά. Επαναλάβετε 5 φορές.

Διάφορα τρικ

Εκτός από την άσκηση, υπάρχουν και κάποια οπτικά τρικ που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι το διπλοσάγονο δεν φαίνεται έντονα.

* Αν είστε άνδρας το απλούστερο πράγμα είναι να αποκτήσετε γενειάδα. Είναι η πιο αποτελεσματική ψευδαίσθηση και οι άνθρωποι δύσκολα θα μπορούν να δουν το λίπος κάτω από το πηγούνι σας.

* Αν είστε γυναίκα μερικά απλά πράγματα όπως το να αλλάξετε το στιλ των μαλλιών σας και να αποφύγετε κάθε είδους κολιέ που θα μπορούσε να προσελκύσει την προσοχή στο πηγούνι σας. Μπορείτε, επίσης, να φοράτε φορέματα και μπλούζες με ανοιχτό ντεκολτέ, για να μειώσετε την προσοχή που πηγαίνει στο πηγούνι σας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει