Κυκλοφοριακά προβλήματα από τις βροχοπτώσεις

Προβλήματα δημιούργησε η βροχή στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην Αττική, όπου λόγω συσσώρευσης υδάτων έκλεισε και πάλι η οδός Πειραιώς (Χαμοστέρνας έως Πέτρου Ράλλη) με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται μόλις στις 9 π.μ.

Το ίδιο έγινε και στην Λεωφόρο Συγγρού, στην υπόγεια γέφυρα στο Δέλτα Φαλήρου που επίσης έκλεισε κάποια στιγμή λόγω της βροχής.

Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το μεσημέρι και μετά. Aστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες προβλέπει για σήμερα (Τετάρτη 20/11) η ΕΜΥ σε  σχεδόν όλη τη χώρα. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν περισσότερο την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά και τα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι και θα φθάσουν μέχρι 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται σε όλη τη χώρα και για την Πέμπτη (21/11), με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι νοτιάδες προβλέπεται να φτάσουν στα 7 μποφόρ στα πελάγη. Οι νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή, όπου αναμένεται σταδιακή ύφεση των φαινομένων από τα δυτικά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει