Πώς να διατηρήσετε το δέρμα σας νεανικό

Το μυστικό της βασίλισσας Κλεοπάτρας για να έχει ένα όμορφο δέρμα ήταν να κάνει μπάνιο μέσα σε γάλα καμήλας και μέλι. Σήμερα, δεν χρειάζεται να γεμίσετε τη μπανιέρα σας με γάλα αν θέλετε να έχετε ένα λείο, απαλό και μεταξένιο δέρμα.

Μπορείτε απλά να περιποιηθείτε το δέρμα σας κάνοντας ένα μπάνιο ομορφιάς μέσα σε ένα μείγμα από γάλα και μέλι σε σκόνη και ρίχνοντας στο νερό και κάποιες σταγόνες από τα αγαπημένα σας αιθέρια έλαια.

Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

1. Ρίξτε δύο με τρία φλιτζάνια γάλα και μέλι σε σκόνη και αν το επιθυμείτε και ένα φλιτζάνι θαλασσινό αλάτι σε ένα μεγάλο ανοξείδωτο μπολ ή σε ένα γυάλινο μπολ.

2. Με ένα μεγάλο κουτάλι από ανοξείδωτο χάλυβα ή με ένα ξύλινο κουτάλι, αναμείξτε τα ξηρά συστατικά και προσθέστε μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο. Ανακατέψτε καλά.

3. Βάλτε το γάλα με το μέλι σε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο και αποθηκεύστε το σε ένα δροσερό ή ξηρό μέρος ή στο ψυγείο. Μπορείτε να το αποθηκεύσετε για τρεις μήνες.

4. Για να προετοιμάσετε το μπάνιο, ρίξτε δύο φλιτζάνια γάλα και μέλι σε σκόνη σε μια μπανιέρα με ζεστό τρεχούμενο νερό.

5. Μόλις μπείτε στο νερό, ρίξτε λίγο πίτουρο βρώμης πάνω σε μια βιολογική βαμβακερή πετσέτα και τρίψτε το σώμα σας για να αφαιρέσετε ξηρό και νεκρό δέρμα . Ξεπλύνετε το σώμα σας εντελώς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει