Πράγματα που ζητάνε οι γυναίκες στο σεξ (στα κρυφά…)

Τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες θέλουν να ξέρουν πώς μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή. Να δώσουν κάτι «πικάντικο» στην σχέση τους, ώστε να βρουν τη νέα σπίθα που θα τούς ανανεώσει.

Κάτι που δεν θα είναι αόριστο, αλλά χειροπιαστό. Ο καθένας θέλει να έχει καλύτερο σεξ και να το απολαμβάνει περισσότερο κι αυτό είναι δεδομένο.

Πώς, όμως, μπορούν να το επιτύχουν αυτό; Οι γυναίκες είναι σίγουρο ότι θα ήθελαν να ζητήσουν πολλά πράγματα, όμως τις περισσότερες φορές διστάζουν να το κάνουν. Τις περισσότερες φορές μένουν απλά επιθυμίες ή λέγονται πίσω από κλειστές πόρτες.

Ας δούμε ποια είναι αυτά τα πράγματα που θα ζητούσαν αν δεν το… σκέφτονταν τόσο πολύ.

1. Ολα αρχίζουν με την επικοινωνία. Τα προκαταρκτικά ξεκινούν πολύ πριν από την κρεβατοκάμαρα. Κι αν ο ένας αισθάνεται καλά με τον άλλο, τού είναι πιο εύκολο να μοιραστεί τις σκέψεις του μαζί του. Συνήθως μαθαίνει κανείς πράγματα κάνοντάς τα, επομένως αν δεν τα κάνεις, απλά δεν τα μαθαίνεις. Αυτό δεν έχει να κάνει με την μόρφωση ή την καλλιέργεια. Πρέπει να το έχει κανείς αλλά και να θέλει να το έχει. Δεν θα σας μιλήσει κανείς γι’ αυτό. Δεν θα το μάθετε σε κανένα σχολείο. Ούτε ο γιατρός σας θα σάς μιλήσει γι’ αυτό. Αν θέλετε κάτι, απλά ζητήστε το. Επικοινωνήστε με τον σύντροφό σας για να πάρετε περισσότερα και εκείνος να νοιώσει ότι σάς προσφέρει αυτό που πραγματικά θέλετε.

2. Οι γυναίκες θέλουν διέγερση της κλειτορίδας (αλλά περιμένουν ο σύντροφός τους να το… μαντέψει). Είναι γεγονός ότι είναι ντροπαλές με το συγκεκριμένο θέμα. Ισως είναι και θέμα άγνοιας για πολλές. Πιστεύουν, ενδεχομένως, ότι απλά και μόνο με τη διείσδυση του πέους στον κόλπο μπορούν να φτάσουν σε οργασμό. Ομως, το 75%-80% των γυναικών δεν μπορεί να φτάσει σε οργασμό χωρίς τη διέγερση της κλειτορίδας. Επομένως, αν μια γυναίκα δεν την ζητήσει (σε περίπτωση που ο σύντροφός της δεν αντιληφθεί την αναγκαιότητα αυτής της διέγερσης), πολύ απλά δεν θα καταφέρει να φτάσει σε οργασμό.

3. Οι γυναίκες αναγκάζονται να ισορροπούν ανάμεσα σε τόσα πολλά πράγματα στη ζωή τους που τούς αρκεί μόνο να απολαύσουν τη στιγμή, την αναπνοή, το αίσθημα, την αίσθηση και τη σύνδεση με τον σύντροφό τους. Μερικές φορές δεν το συνειδητοποιούν, μέχρι κάποιος να τούς το πει, πως αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Εχουν, λοιπόν, την ανάγκη να γνωρίζουν ότι δεν είναι οι μόνες εκεί έξω που το αντιμετωπίζουν αυτό.

4. Οι γυναίκες θέλουν να ξέρουν τη θέση του σημείου G. Οι γυναίκες οφείλουν να είναι υπεύθυνες για τους οργασμούς τους. Και πρέπει να γνωρίζουν τι τις κάνει να αισθάνονται καλά, ώστε να μπορούν να επικοινωνούν με τον σύντροφό τους. Αυτή θα πρέπει να είναι και η αφετηρία. Δεν είναι μόνο δουλειά του άλλου να δώσει τον οργασμό, θα πρέπει να ενεργοποιηθεί και η γυναίκα για να τον αποκτήσει. Σ’ αυτή τη βάση, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να προσποιηθεί μια γυναίκα ότι ήρθε σε οργασμό, ακόμα κι αν οι προθέσεις της είναι οι καλύτερες, ακόμα δηλαδή κι αν το κάνει για να μη δυσαρεστήσει το σύντροφό της. Δεν είναι μόνο ότι με τον τρόπο αυτό τον εξαπατά και τον αφήνει στην άγνοιά του. Είναι ότι εξαπατά και τον ίδιο τον εαυτό της, αφού δεν θα μπορέσει να νοιώσει ποτέ πόσο σπουδαίο πράγμα είναι ο οργασμός, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μείνει ανικανοποίητη και με ένα αίσθημα κενού σε όλη τη διάρκεια της σεξουαλικής της ζωής. Κι όλα αυτά επειδή δεν αντέχει να ζήσει την απελευθέρωση που πραγματικά χρειάζεται.

5. Οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι οι γυναίκες είναι πολύπλοκα σεξουαλικά πλάσματα. Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και θέλει διαφορετικά πράγματα. Ακόμα και στην ίδια γυναίκα μπορεί κάτι που αρέσει τη μία ημέρα να μη της αρέσει την επόμενη. Οι άνδρες θέλουν να σάς ευχαριστήσουν. Θέλουν να αισθάνονται καλά, να νοιώθουν ότι μπορούν να σάς δώσουν χαρά, οπότε αν μοιραστείτε μαζί τους αυτά που αισθάνεστε, αν ξεπεράσετε τη συστολή σας να τούς πείτε τι ακριβώς είναι αυτό που σάς ευχαριστεί στο σεξ, τότε θα νοιώσετε και οι δύο καλά και θα έχετε καλύτερη σεξουαλική ζωή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει