Σάρωσε η κακοκαιρία στο Αργος – μια γυναίκα νεκρή (photos+videos)

Μια 55χρονη γυναίκα, σερβικής καταγωγής -σύμφωνα με τα στοιχεία που γράφει το κουδούνι του διαμερίσματος- που βρέθηκε πνιγμένη σε υπόγειο διαμέρισμα, είναι ο τραγικός απολογισμός της μεγάλης πλημμύρας στο Aργος.

Η γυναίκα σύμφωνα με τις πληροφορίες βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το νερό έσπασε το τοιχίο στο διαμέρισμά της και το νερό από τον ακάλυπτο, το μετέτρεψε σε ποτάμι.

Ολονύχτια μάχη έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβέστες που έφτασαν απ’ όλη την Πελοπόννησο και οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας στην πόλη του Αργους, προκειμένου να διασώσουν πολίτες και τις περιουσίες τους από τα ορμητικά νερά δύο ξεροπόταμων, που υπερχείλισαν και ανέβασαν τη στάθμη του νερού στο μεγαλύτερο τμήμα της πόλης, κυρίως στις ανατολικές συνοικίες.

Για αρκετές ώρες η πόλη ήταν αποκομμένη λόγω των πλημμυρών, ενώ προβλήματα αντιμετώπισαν πολλές περιοχές της επαρχίας Αργους, από τα ορεινά, όπως είναι η Καρυά και τα Σπανέικα, μέχρι τα πεδινά, στη Νέα Κίο, το Κεφαλάρι, το Σκαφιδάκι, τους Μύλος και την ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα, τόσο το βράδυ, όσο και τώρα σημειώνονται προβλήματα ηλεκτροδότησης, στην πόλη και στην ευρύτερη περιοχή.

Τα φαινόμενα κόπασαν το πρωί της Δευτέρας (2/12) και συνεχίζονται οι αντλήσεις υδάτων, ενώ αναμένεται να φτάσει ενίσχυση με μηχανικά μέσα από στρατιωτικά μηχανήματα της μονάδας Μηχανικού στο Λουτράκι, προκειμένου να  συνδράμουν τα συνεργεία της πολιτικής προστασίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει