Σημάδια βελτίωσης για Σουμάχερ – Εκτακτη ανακοίνωση εξέδωσαν οι γιατροί

Ενώ όλος ο πλανήτης παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ που διανύει το πιο κρίσιμο 48ωρο της ζωής του, οι γιατροί μπορούν να είναι περισσότερο αισιόδοξοι, καθώς βλέπουν σημάδια βελτίωσης.

«Κερδίσαμε λίγο χρόνο», ανέφεραν οι γιατροί στη Γκρενόμπλ, που εξέδωσαν έκτακτη ανακοίνωση, όπου αναφέρουν πως η νέα αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, δείχνει μια μικρή βελτίωση.

Η βελτίωση φαίνεται πως οφείλεται στη δεύτερη επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη ο «Σούμι», καθώς οι γιατροί κατάφεραν να μειώσουν το μέγεθος του αιματώματος, γεγονός που αποτελεί θετικό σημάδι, παρόλο που δεν μπορούν ακόμα να πουν ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Στο πλευρό του Σουμάχερ βρίσκεται η γυναίκα του και τα δυο παιδιά τους, το ένα εκ των οποίων, ο 14χρονος γιος του, βρισκόταν μαζί του στη χιονοδρομική πίστα των Γαλλικών Αλπεων, την ώρα του ατυχήματος. Η γυναίκα του Σουμάχερ ήταν εκείνη που πήρε τη δύσκολη απόφαση να δώσει το «πράσινο φως» για την νέα επικίνδυνη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την Δευτέρα (30/12) ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, που έφερε όπως φαίνεται τα σημερινά θετικά αποτελέσματα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει