Ενα ελαφρύ πιάτο, με ζυμαρικά και ποικιλία θαλασσινών, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά που φτιάχνεται μόλις σε λίγα λεπτά και είναι ιδανικό για οικογενειακά βράδια μπροστά στην τηλεόραση.
Προετοιμασία: 5 λεπτά
Μαγείρεμα: 20 λεπτά
Μερίδες: 4
Μέθοδος
* Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα γουόκ ή σε ένα μεγάλο τηγάνι και μαγειρεύουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε την πάπρικα, την ντομάτα και το ζωμό και τα αφήνουμε να βράσουν.
* Χαμηλώνουμε τη φωτιά, αφήνοντάς τα να σιγοβράσουν, ανακατεύουμε τα ζυμαρικά και τα μαγειρεύουμε για 7 λεπτά ανακατεύοντάς τα κατά διαστήματα για να μην κολλήσουν μεταξύ τους.
* Βάζουμε μέσα και τα θαλασσινά, μαγειρεύουμε για 3 λεπτά ακόμα μέχρι να ζεσταθούν ομοιόμορφα και να μαγειρευτούν τα ζυμαρικά και αλατοπιπερώνουμε. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε με φέτες λεμονιού.