Σκέφτονται να συνεχίσουν την απεργία οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ

Εισήγηση στην Ομοσπονδία Γιατρών του ΕΟΠΥΥ για συνέχιση των κινητοποιήσεων και παράλληλα διάβημα προς τον Πρωθυπουργό, για να αναλάβει τις ευθύνες του, αποφάσισε ο Σύλλογος Γιατρών ΕΟΠΥΥ Αττικής στη συνέλευσή του.

Οι γιατροί ΕΟΠΥΥ Αττικής θεωρώντας πως ο διάλογος με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας είναι προσχηματικός, εξέδωσαν ψήφισμα όπου αναφέρουν τα εξής:

«Η μαζικότατη Γενική Συνέλευση αποφάσισε τη συνέχιση του αγώνα μας ενάντια στη καταστροφή της Δημόσιας Υγείας. Η Κυβέρνηση πιστή στο μνημονιακό δόγμα για απολύσεις – ανθρωποθυσίες εργαζομένων με την καταστροφή της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας θέτει σε κίνδυνο τη Δημόσια Υγεία απειλώντας τη  συνέχιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Καλούμε, όλη την κοινωνία, ασφαλισμένους και ανασφάλιστους, να εναντιωθούν στα εγκληματικά σχέδια της Κυβέρνησης. Η ώρα μηδέν έχει φτάσει πλέον και όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Προτείνουμε στην ομάδα διαλόγου με συντονιστή τον ΠΙΣ και την ΠΟΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ, να μεταφέρει στον Πρωθυπουργό το αδιέξοδο του μέχρι τώρα προσχηματικού διαλόγου με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και να αναλάβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός τις ευθύνες του, για την επερχόμενη γενοκτονία του Ελληνικού λαού».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει