Σκληρή κόντρα Βαρνάβα – Γεωργιάδη

Πως έχει φυσικό του χώρο τη Χρυσή Αυγή κατηγόρησε ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ τον υπουργό Υγείας με εκείνον να απαντά πως συγκρατείται με πολύ κόπο για να μην του κάνει μήνυση.

Αφορμή για την σκληρή κόντρα υπήρξε το περιστατικό της περασμένης εβδομάδας στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) κ. Βαρνάβα να δηλώνει πως ο φυσικός πολιτικός χώρος του κ. Γεωργιάδη είναι η Χρυσή Αυγή και ο ίδιος χρησιμοποιεί πρακτικές Κασιδιάρη.

«Ο φυσικός πολιτικός χώρος του κ. Γεωργιάδη είναι η Χρυσή Αυγή, οι πρακτικές του είναι όμοιες με εκείνες του Κασιδιάρη και καθοδηγητής του είναι ο Κώστας Πλεύρης. Ο κ. Γεωργιάδης πιστεύει ότι η ΟΕΝΓΕ έχει ιδιοκτήτη, επειδή ο ίδιος αντιμετωπίζει το υπουργείο Υγείας ως ιδιοκτήτης του», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την οργή του υπουργού που απάντησε πως «ο κ. Βαρνάβας είναι μη κύριος» και πως συγκρατείται με πολύ κόπο για να μην του κάνει μήνυση.

«Ο κ. Βαρνάβας είναι ο εκλεγμένος εκπρόσωπος των γιατρών. Τον θεσμικό του ρόλο σέβομαι, αυτός προφανώς δεν μπορεί να σεβαστεί τον δικό μου ρόλο, είναι και η διαφορά του κυρίου και του μη κυρίου. Επειδή τώρα είμαι υπουργός Υγείας και ο κ. Βαρνάβας πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών πιστεύω ότι ο φυσικός χώρος επιλύσεως των διαφορών μας δεν είναι τα δικαστήρια και γι’ αυτό συγκρατούμαι μετά πολύ μεγάλου κόπου η αλήθεια είναι, αλλά συγκρατούμαι», απάντησε ο υπουργός Υγείας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει