Σοβαρά προβλήματα σε όλη τη χώρα από τους θυελλώδεις ανέμους

Οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν σε όλη τη χώρα έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα και παραλίγο να κοστίσουν τη ζωή σε μια οδηγό όταν δέντρο ξεριζώθηκε και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της στην οδό Σταδίου.

Πιο συγκεκριμένα, ένα δέντρο ύψους 30 μέτρων έξω από το υπουργείο Εργασίας ξεριζώθηκε από τους θυελλώδεις ανέμους που σαρώνουν τις τελευταίες ώρες την Αττική και «ξαπλώθηκε» στην οδό Σταδίου.

Τη στιγμή εκείνη, από το σημείο περνούσε με το αυτοκίνητό της μια γυναίκα. Είδε το δέντρο να έρχεται κατά πάνω της και με ελιγμό κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα! Το δέντρο προσγειώθηκε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Για καλή της τύχη, εκείνη δεν τραυματίστηκε, αλλά βγήκε από το αυτοκίνητό της σώα και αβλαβής.

Από την πτώση τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός 37χρονος μοτοσικλετιστής των ΕΛΤΑ, που περνούσε επίσης την ώρα εκείνη από το σημείο. Για αρκετή ώρα ο δρόμος έκλεισε, αλλά στη συνέχεια όταν η Πυροσβεστική απομάκρυνε το δέντρο, δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.

Εξάλλου, περισσότερες από 230 κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πτώσεις δέντρων και πινακίδων, αλλά και αφαιρέσεις αντικειμένων λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην Αττική.

Λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φτάνουν τα 9 μποφόρ, ματαιώθηκαν δρομολόγια πλοίων από τον Πειραιά και την Ραφήνα, ενώ από το Λαύριο δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων μέχρι τη Τζιά.

Επίσης, δεν γίνονται τα δρομολόγια στη γραμμή Βόλος- Σποράδες, Καβάλα-Πρίνου και Θάσος-Κεραμωτή. Κλειστό είναι και το πορθμείο στο Ρίο-Αντίρριο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει