Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση του Σουμάχερ

Αμετάβλητη παραμένει η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο CHU της Γκρενόμπλ μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι η αξονική που του έγινε το Σάββατο δεν έδειξε καμιά βελτίωση.

Ο πρωταθλητής της F1 είναι σε σταθερή αλλά πάντα κρίσιμη  κατάσταση, ωστόσο όπως έγινε γνωστό, προς το παρόν δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συνέντευξη Τύπου από του θεράποντες ιατρούς του.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το Spiegel, Γερμανός αυτόπτης μάρτυρας ισχυρίζεται ότι έχει καταγράψει σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο τη στιγμή του ατυχήματος του Μίκαελ Σουμάχερ

Αν και το βίντεο φέρεται να είναι θολό και να μη φαίνεται αν είναι όντως ο Σουμάχερ, ο 35χρονος αυτόπτης μάρτυρας θα το παραδώσει στις αστυνομικές αρχές στην ανατολική Γαλλία που έχουν αναλάβει τη έρευνα για το ατύχημα.

Η συνέντευξη Τύπου σχετικά με την πορεία των ερευνών των γαλλικών αρχών, για τις συνθήκες του ατυχήματος αναμένεται να δοθεί την Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου στην πόλη Αλμπερβίλ στις Αλπεις.

Οι έρευνες της γαλλικής εισαγγελίας επικεντρώνονται στην ταχύτητα με την οποία κατέβαινε ο Σουμάχερ κάνοντας σκι εκτός πίστας, καθώς και αν ήταν ήταν εμφανή τα όρια ανάμεσα στις πίστες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει