Βρέθηκε νεκρός ο ένας από τους δύο αγνοούμενους της Ρόδου

Στα τρία έφτασαν και επίσημα τα θύματα της κακοκαιρίας που έπληξε τη Ρόδο την περασμένη Παρασκευή, καθώς το μεσημέρι της Κυριακής (24/11) βρέθηκε νεκρός ο ένας από τους δύο αγνοούμενους.

Πρόκειται για τον σύζυγο της γυναίκας που βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (22/11) στην περιοχή Παστίδα. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε περίπου 500 μέτρα μακριά από το σημείο που είχε εντοπιστεί το πτώμα της γυναίκας του, καθώς αμφότεροι είχαν παρασυρθεί από χείμαρρο.

Τώρα πια οι έρευνες επικεντρώνονται στον εντοπισμό του 50χρονου εκπαιδευτικού που είχε επίσης παρασυρθεί από χείμαρρο προσπαθώντας να βγει από το αυτοκίνητο μαζί με την 27χρονη δασκάλα που είναι το άλλο θύμα κακοκαιρίας και έναν ακόμα εκπαιδευτικό ο οποίος όμως διεσώθη από άνδρες της Πυροσβεστικής.

To βράδυ, εξάλλου, πρόκειται να συνεδριάσει στη Ρόδο το Συντονιστικό Περιφερειακό Οργανο για να τεθούν εκ νέου σε επιφυλακή όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του νησιού, επειδή σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας από τη Δευτέρα (25/11). Σύμφωνα με εκτιμήσεις που έχουν γίνει, οι ζημιές που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες σε σπίτια και καταστήματα, ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει