«Σόλο οδήγηση»: Πώς ο αυνανισμός θα βελτιώσει τη σεξουαλική ζωή

Προκειμένου να εξοικειωθείτε με τις… αποχρώσεις του «εξοπλισμού» σας και να μάθετε πώς ανταποκρίνεται σε διάφορες καταστάσεις υψηλής ταχύτητας, η… σόλο οδήγηση μπορεί να είναι χρήσιμη.

Ναι, για τον ανδρικό αυνανισμό μιλάμε, καθώς σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα σχεδόν το ένα τρίτο των ανδρών αυνανίζονται τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. Και αντίθετα με ό,τι πιστεύουν κάποιοι, όχι, ο αυνανισμός δεν βλάπτει τον… εξοπλισμό που αναφέρουμε παραπάνω.

Στην πραγματικότητα, μάλιστα, ο αυνανισμός μπορεί να θεωρηθεί ένα είδος πρακτικής εξάσκησης για το σεξ, όπου είστε εσείς και ο εαυτός σας και φλερτάρετε με τα όρια του αυτοελέγχου σας.

Η σημασία του… τσοκ

Για να αναβάλλετε την εκσπερμάτωση και να επεκτείνετε τη διάρκεια του σεξ, αρκεί να εξασκήσετε το… τσοκ. Η τεχνική αυτή περιλαμβάνει τη σταθερή συμπίεση της άκρης του πέους ακριβώς πίσω από το κεφάλι πριν τον οργασμό.

Απαιτήσεις καυσίμου

Τα «ιδιαίτερά» σας έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για τη βέλτιστη απόδοση και αποτελεσματικότητα με τη χρήση υψηλής ποιότητας καυσίμων. Τα χαμηλής ποιότητας καύσιμα μπορούν να προκαλέσουν συσσώρευση χοληστερόλης στις αρτηρίες και τις φλέβες, μειώνοντας έτσι τη ροή του αίματος από και προς το πέος σας προκαλώντας σκληρό ξεκίνημα ή στασιμότητα. Στην πραγματικότητα, η αύξηση της χοληστερόλης σας έστω και κατά μία μονάδα συσχετίζεται με σχεδόν 1,5 φορά μεγαλύτερο κίνδυνο εμφάνισης προβλημάτων στύσης. Για να το αποφύγετε αυτό, τα «καύσιμά» σας θα πρέπει να έχουν περιεκτικότητα σε λίπος κάτω από το 30% και να είναι χαμηλά σε χοληστερόλη και υψηλά σε φυτικές ίνες.

Επιτάχυνση

Οι… ανεξάρτητες δοκιμές δείχνουν ότι σε γενικές γραμμές χρειάζονται τρία έως πέντε λεπτά για να έρθει σε πλήρη στύση ένα χαλαρό πέος ενός νεαρού άνδρα ευθύς μόλις ξεκινήσει η σεξουαλική διέγερση. Αυτό ο χρόνος αντίδρασης διπλασιάζεται όσο προχωράει η ηλικία.

Προσοχή

Αποφύγετε την γρήγορη επιτάχυνση σε λείες επιφάνειες. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να προκληθεί μερική ή πλήρης απώλεια του ελέγχου.

Ξαφνικές στάσεις

Το βίαιο πάτημα των φρένων όταν οδηγείτε σε υψηλές ταχύτητες είναι επικίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε οδυνηρές καταστάσεις. Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης το αίμα συγκεντρώνεται στους όρχεις. Αν η εκσπερμάτωση δεν έρχεται και η σεξουαλική διέγερση συνεχίζεται, η συμφόρηση που προκύπτει στις αρτηρίες μπορεί να προκαλέσει έναν πόνο όμοιο με τον πόνο των μυών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει