Σιωπηλή συγκέντρωση για τα 45α γενέθλια του Σουμάχερ και ευχές για ανάρρωση

Ο κόσμος της Ferrari τιμά τα 45α γενέθλια του Μίκαελ Σουμάχερ (γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1969) έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου νοσηλεύεται σε κώμα μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι.

Η σελίδα της ομάδας της Φόρμουλα Ενα στο Facebook αναφέρει ότι τα μέλη των Club Scuderia Ferrari θέλοντας να δείξουν τη συμπαράστασή τους προς τον Σουμάχερ οργανώνουν «μία σιωπηλή συγκέντρωση ντυμένοι στα κόκκινα» έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής νοσηλεύεται από την Κυριακή (29/12). Μέλη των κλαμπ της Φερράρι από τη Γαλλία και την Ιταλία μετέβησαν στην Γκρενόμπλ με λεωφορεία που είχε ναυλώσει η εταιρεία.

Οπως μεταδίδει στην ιστοσελίδα του το BBC, ο εκπρόσωπος της Ferrari,  Ρενάτο Μπισινιάνι, δήλωσε ότι οι θαυμαστές του Σουμάχερ κλήθηκαν να ντυθούν στα κόκκινα και να κρατούν σημαίες της εταιρείας και επέμεινε ότι η διοργάνωση δεν αποσκοπεί στην προώθηση της εταιρείας ή των πελατών της.

Στο μεταξύ, το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δημοσίευσε γράφημα με τα κρανιοεγκεφαλικά τραύματα που έχει υποστεί ο Γερμανός πιλότος. Οι πιθανοί κίνδυνοι που διατρέχει η υγεία του Σουμάχερ, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι γνωστικά προβλήματα και απώλεια μνήμης, παράλυση, απώλεια ισορροπίας και επιληψία ή ακόμα και θάνατος.

sumi-grafima

Μπορεί επίσης να σας αρέσει