Τα πιο κοινά λάθη που κάνουν οι άντρες στο κρεβάτι

Η εμπειρία είναι χρήσιμη, αλλά δεν είναι το μόνο που χρειάζεται σε ό,τι αφορά τα θέματα της κρεβατοκάμαρας. Ακόμα και οι άνδρες που είναι σεξουαλικά έμπειροι κάνουν λάθη και μάλιστα πολλά.

Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άνδρες στο κρεβάτι.

Υποθέτουν ότι ξέρουν πώς να ευχαριστήσουν μια γυναίκα

Με κάθε σεξουαλικό σύντροφο υπάρχουν νέες σεξουαλικές εμπειρίες. Η σεξουαλικότητα των γυναικών είναι περίπλοκη και εξατομικευμένη. Το σώμα κάθε γυναίκας αντιδρά διαφορετικά στα ερεθίσματα. Η ίδια η ανατομία είναι σε κάθε γυναίκα, άλλωστε, διαφορετική. Κάτι που είναι κατάλληλο για μια γυναίκα, δεν είναι απαραίτητα κατάλληλο και για μια άλλη.

Οταν πρόκειται για το σεξ είναι πολύ σημαντικό να δοθεί προσοχή στη γλώσσα του σώματος. Μήπως της αρέσει γρήγορα; ΄Η μήπως αργά; Ποιος είναι ο συνδυασμός που θα την ικανοποιήσει;

Επίσης, δεν υπάρχει σεξουαλική στάση που να είναι απόλυτη μεταξύ των γυναικών. Η κάθε μία θέλει μια συγκεκριμένη στάση για διαφορετικούς λόγους. Επιτρέψτε της λοιπόν να επιλέξει μια στάση, γιατί με τον τρόπο αυτό θα ρυθμίσετε τη γωνία εισόδου με τον τρόπο που της αρέσει περισσότερο.

Δεν μιλάνε αρκετά για το σεξ

Πολλά ζευγάρια αναζητούν τη βοήθεια εμπειρογνωμόνων για να μιλήσουν για το σεξ. Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσει κανείς πως κάτι τέτοιο δεν θα χρειαζόταν να συμβεί αν οι δύο σύντροφοι είχαν συζητήσει από μόνοι τους.

Οι άνδρες συχνά δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν τις σωστές λέξεις τη σωστή στιγμή. Πρέπει να αρχίσετε να μιλάτε. Να κάνετε σύντομες και σαφείς ερωτήσεις. Τι σας ενθουσιάζει περισσότερο; Σας αρέσει αυτό ή το άλλο; Δεν είναι κάτι πολύπλοκο και θα σας φέρει πιο κοντά να καταλάβετε τι της αρέσει, αλλά και να της δώσετε να καταλάβει τι αρέσει σε εσάς.

Πολλοί άνδρες πιστεύουν ότι κατά τη διάρκεια του σεξ πρέπει να είναι ήσυχοι, αλλά αυτό είναι μακριά από την αλήθεια. Πολλές γυναίκες ντρέπονται να ξεκινήσουν τις συζητήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ. Για να ξέρετε τι τους αρέσει ξεκινήστε λοιπόν εσείς, κάνοντας κάποιες λεπτές ερωτήσεις.

Ενα άλλο θέμα είναι οι αισχρολογίες που αποτελούν ταμπού για πολλά ζευγάρια. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι μ’ αυτά και θέλετε να τα δοκιμάσετε με τη σύντροφό σας πρέπει να είστε σίγουροι πριν το κάνετε.

Βγαίνουν έξω από το πλαίσιο

Οι άνδρες συχνά ξεχνούν ότι για τις γυναίκες το σεξ είναι κάτι πολύ περισσότερο από την ίδια την πράξη. Αν όμως δεν αισθάνονται συνδεδεμένοι με τη γυναίκα που κάνουν σεξ, το σεξ δεν θα είναι τόσο καλό. Μια γυναίκα δεν θα χαλαρώσει εύκολα στο σεξ αν δεν είναι χαλαρή και συναισθηματικά.

Η πρόσφατη συμπεριφορά σας θα σας ακολουθήσει και στο κρεβάτι. Τα προκαταρκτικά πρέπει να αρχίσουν πολύ πριν τη φυσική επαφή, γιατί η γυναίκα μπορεί ακόμα να σκέφτεται τι κάνατε την προηγούμενη εβδομάδα, ή μια μέρα πριν. Επίσης, οι άνδρες συχνά δεν «χτυπάνε» την κατάλληλη στιγμή. Οι γυναίκες παραπονιούνται συχνά ότι ο σύντροφός τους επιμένει για το σεξ, σε χρονικές στιγμές που γι’ αυτές είναι το τελευταίο πράγμα που έρχεται στο μυαλό τους.

Το αντιλαμβάνονται ως κάτι που πρέπει να γίνει

Οι άνδρες συχνά θεωρούν το σεξ ως «αποστολή». Διέγερση, ερωτικά παιχνίδια, διείσδυση, όλα στην υπηρεσία της επίτευξης του κύριου στόχου που δεν είναι άλλος από τον οργασμό.

Αυτό είναι λάθος για πολλούς λόγους και ένας απ’ αυτούς είναι ότι το σεξ μπορεί και πρέπει να είναι καλό, ανεξάρτητα από τον οργασμό. Τα φιλιά και το άγγιγμα είναι επίσης σεξ.

Ο οργασμός δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως μοναδικός στόχος, γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που ένας οργασμός δεν πρόκειται να συμβεί ακόμα και στους άνδρες. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και ο οργασμός δεν θα πρέπει να θεωρείται ως μόνη προτεραιότητα.

Μερικοί άνδρες αναστατώνονται αν η σύντροφός τους δεν έρθει σε οργασμό, ενώ την ίδια στιγμή οι γυναίκες συχνά παραπονιούνται ότι ο σύντροφός τους τούς δημιουργεί υπερβολική πίεση στην προσπάθεια να τις φέρουν σε οργασμό.

Να θυμάστε ότι ο οργασμός δεν είναι η μόνη σεξουαλική ευχαρίστηση για τις γυναίκες. Φυσικά είναι το ιδανικό να τελειώσει το σεξ με οργασμό και των δύο, αλλά οι γυναίκες δεν  θεωρούν κακό το σεξ αν δεν φτάσουν σε οργασμό, ή τουλάχιστον δεν θεωρούν ότι ήρθε η καταστροφή. Μερικές γυναίκες, άλλωστε, απλά δεν  μπορούν να φτάσουν σε φυσικό οργασμό, αν είχαν ήδη πρόσφατα κάποιον.

Θεωρούν ότι ο εαυτός τους και μόνο είναι αρκετός

Πολλές γυναίκες ενδιαφέρονται για ερωτικά παιχνίδια και πολλοί άνδρες αρχίζουν να αισθάνονται ότι απειλούνται γιατί πιστεύουν ότι το πέος τους είναι το μόνο πράγμα που χρειάζονται οι γυναίκες για να είναι ικανοποιημένες.

Ενας δονητής μπορεί να προσφέρει έντονη και συνεχή διέγερση σε περιοχές που αρέσει στις γυναίκες. Πολλές γυναίκες χρειάζονται αυτό το είδος της διέγερσης για να φτάσουν σε οργασμό. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κάτι κακό, λάθος ή περίεργο.

Τα παιχνίδια στο σεξ προσφέρουν ένα νέο επίπεδο σεξουαλικής δραστηριότητας. Συνηθίστε να τα χρησιμοποιείτε και να τα απολαμβάνετε.

Η κλειτορίδα δεν είναι… κουδούνι

Οι περισσότεροι άνδρες δεν μπορούν να καταλάβουν την λειτουργία της κλειτορίδας και μερικοί δεν γνωρίζουν καν πού είναι. Η κλειτορίδα δεν είναι ένα… κουμπί του οποίου η συμπίεση διεγείρει τις γυναίκες.

Πολλές φορές είναι εσωτερική. Αυτό που μπορεί να βλέπετε σαν κουμπί είναι ένας αδένας, ο κλειτοριδικός αδένας. Γεμίζει με αίμα και πρήζεται όταν μια γυναίκα είναι σε διέγερση και συχνά είναι υπερβολικά ευαίσθητος στην αφή.

Στις περισσότερες γυναίκες δεν αρέσει η διέγερσή της απευθείας στον αδένα. Οι περισσότερες θα ήθελαν το άγγιγμα στις γύρω περιοχές για να διεγερθούν. Αλλωστε πολλές γυναίκες δεν μπορούν να πάρουν οργασμό από το κολπικό σεξ μόνο, γι’ αυτό και η διέγερση της κλειτορίδας είναι γι’ αυτές ιδιαίτερα σημαντική.

Σύγκριση και απελπισία

Πολλοί άνδρες δεν αντιμετωπίζουν ρεαλιστικά τους αριθμούς. Αυτό που ακούνε ή διαβάζουνε μπορεί να τους ενθαρρύνει ή να τους οδηγήσει σε απόγνωση. Στη δεύτερη περίπτωση αισθάνονται άσχημα και νοιώθουν απελπισμένοι.

Κάνουν συγκρίσεις με τους φίλους τους και είναι πεπεισμένοι ότι οι αριθμοί όλων των άλλων είναι υψηλότεροι από τους δικούς τους. Ομως, αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Οι αριθμοί της συχνότητας στο σεξ εξαρτώνται από την ηλικία και την κατάσταση της σχέσης. Οι πολυετείς σχέσεις και ο γάμος είναι φυσιολογικό να έχουν μικρότερους αριθμούς από αυτούς που έχουν τα ζευγάρια που είναι μόλις λίγους μήνες μαζί.

Η ηλικία είναι επίσης σημαντικός παράγοντας. Μελέτες έχουν δείξει ότι το ενδιαφέρον των ανδρών για σεξ μειώνεται κάθε δεκαετία μετά από τα τριάντα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το σεξ γίνεται κακό.

Σκεφτείτε τι αντιλαμβάνεστε ως λίγο ή πολύ γιατί όλα είναι σχετικά. Σεξ δύο φορές την εβδομάδα φαίνεται πολύ όταν είστε μόνοι σας, αλλά λίγο όταν είστε σε σχέση. Αν όμως έχετε παιδιά και είστε μια δεκαετία και παραπάνω με τη σύντροφό σας φαίνεται μάλλον πολύ…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει