Τα πρώτα χαμόγελα αισιοδοξίας: Αντιδρά ο Σουμάχερ

Οι πρώτες αντιδράσεις του Μίκαελ Σουμάχερ στα ερεθίσματα καταγράφηκαν το Σάββατο (22/2), σύμφωνα με όσα υποστήριξε στην γερμανική εφημερίδα «Bild», ο Φελίπε Μάσα που τον επισκέφτηκε.

Ο Γερμανός πιλότος της Φόρμουλα 1 που, ως γνωστόν, τραυματίστηκε σοβαρά στις 29 Δεκεμβρίου, ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Αλπεις, έκανε την οικογένειά του και όλους όσοι ανησυχούν για την υγεία του να «σκάσουν» τα πρώτα χαμόγελα αισιοδοξίας

«Κοιμάται, φαίνεται καλά και δείχνει να αντιδρά κάνοντας κάποιες κινήσεις με το στόμα του», υποστήριξε ο Μάσα που δήλωσε πολύ χαρούμενος που πέρασε λίγο χρόνο μαζί του, ενώ ανέφερε πως του μίλησε για αρκετή ώρα, ενημερώνοντάς τον για τα νέα της ομάδας.

Αλλωστε, όπως έχουν πει οι γιατροί, σ’ αυτή τη φάση είναι καλό να του μιλάνε οικεία του πρόσωπα, έστω κι αν ο ίδιος δεν δείχνει ότι ανταποκρίνεται άμεσα σε όσα του λένε.

«Προσπάθησα να του μεταδώσω θετική ενέργεια. Είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και πραγματικά ελπίζω πως θα είναι και πάλι σε θέση να απολαύσει τη ζωή», τόνισε ο Μάσα αναφερόμενος στον επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητή της Φόρμουλα Ενα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει