Τι προσέχουν πραγματικά οι άνδρες στις γυναίκες στο σεξ

Εάν έχετε περάσει περισσότερο χρόνο για την προετοιμασία σας εν όψει μιας συνέντευξης για δουλειά από το χρόνο της συνέντευξης δεν είστε οι μόνοι. Οι γυναίκες κάνουν το ίδιο όταν πρόκειται να κοιμηθούν για πρώτη φορά με έναν άνδρα.

Σύμφωνα με μια έρευνα στη Μεγάλη Βρετανία, μια γυναίκα σπαταλά κατά μέσο όρο έξι ώρες για να ετοιμαστεί όταν πρόκειται να κάνει σεξ για πρώτη φορά με έναν νέο παρτενέρ.

Και μπορεί αυτό το εξάωρο να ακούγεται υπερβολικό, αλλά αν αθροίσει κανείς κάθε μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτρίχωση, επιλογή εσωρούχων, συν τις… ώρες που θα δαπανήσει μέχρις ότου καταλήξει ποιο σύνολο θα φορέσει πώς θα φτιάξει τα μαλλιά και το μέικ απ της πριν από το ραντεβού, δεν φαντάζει πια τόσο τρελό.

Παρόλο, όμως, που μια γυναίκα μπαίνει σε τόσο κόπο πριν από το πρώτο ερωτικό ραντεβού που θα περιλαμβάνει και σεξ, όλη αυτή η προετοιμασία δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Οταν κατά τη διάρκεια της μελέτης ερωτήθηκαν αντίστοιχα οι άνδρες τι πραγματικά παρατηρούν πάνω στη γυναίκα την πρώτη φορά που θα κάνουν σεξ μαζί τους, πέρα από την προφανή και αναμενόμενη απάντηση, που αφορούσε το γυναικείο στήθος, οι απαντήσεις τους έδειχναν συγκεκριμένες τάσεις που σε τίποτα δεν είχαν να κάνουν με την εμφάνιση.

Ποιες ήταν αυτές οι τάσεις; Διαβάστε παρακάτω:

Αυτοπεποίθηση

Πραγματικά, η αυτοπεποίθηση είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που λαμβάνουν υπόψιν τους οι άνδρες, όταν πρόκειται για το σεξ. Δεν αναζητούν να δουν αν η αποτρίχωση είναι άψογη ή το κορμί είναι αψεγάδιαστο. Είναι πιο πολύ εστιασμένοι στο πόσο άνετα νοιώθετε και πόση αυτοπεποίθηση διαθέτετε.

Κινήσεις

Ναι, στους άνδρες αρέσει να αναλαμβάνετε τα ηνία στο κρεβάτι (στους περισσότερους τουλάχιστον…) και αυτό είναι κάτι που αιχμαλωτίζει την προσοχή τους περισσότερο από το σέξι περιτύλιγμα. Αν θέλετε πραγματικά να κάνετε στον ερωτικό σας παρτενέρ εντύπωση που θα διαρκέσει, δοκιμάστε δημιουργικές και τόσο τολμηρές κινήσεις στο σεξ που είναι σίγουρο ότι κανείς από τους δυο σας δεν θα ξεχάσει.

Μάτια

Μπορεί να μη το πιστεύετε και να θεωρείτε ότι είναι το τελευταίο πράγμα που θα κοιτάξει πάνω σας, ωστόσο στην πραγματικότητα τα μάτια σας θα τα παρατηρεί συνεχώς. Επομένως, φροντίστε τα μάτια σας ιδιαίτερα πριν από το ραντεβού ή απλά κρατήστε το βλέμμα σας πάνω στο δικό του και πείτε του πόσο εκπληκτικά αισθάνεστε.

Εννοείτε πως αν στολίζεστε για ώρες πριν από το ραντεβού και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα, δεν βλάπτει να το προσπαθήσετε. Αλλά αν είναι κάτι που το κάνετε χωρίς να σάς ενθουσιάζει, επειδή απλά πιστεύετε ότι έτσι θα τού αρέσετε περισσότερο, οι περισσότερες πιθανότητες είναι πως δεν θα το παρατηρήσει καν. Θα είναι τόσο πολύ απασχολημένος από τη γενικότερη παρουσία σας και το τι πρόκειται να ακολουθήσει που το τελευταίο πράγμα που θα προσέξει είναι το μανικιούρ σας. Να είστε βέβαιες γι’ αυτό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει