Τυρί: Eνα… ατύχημα που έφερε ευτυχία
Απλά συστατικά
Είτε πρόκειται για το καμαμπέρ, είτε για το τσένταρ, το γκούντα ή την γκοργκοντζόλα, όλα τα τυριά έχουν τα ίδια συστατικά: γάλα, μια αρχική καλλιέργεια, αλάτι και πυτιά. Αλλά είναι η ποιότητα, το είδος των συστατικών αυτών, το πώς συνδυάζονται όλα μαζί, το πόσο καιρό διατηρούνται και τι άλλο έχει προστεθεί, όπως φρούτα, ή μπαχαρικά, που δημιουργούν τις εκατοντάδες νόστιμα τυριά που όλοι λατρεύουν να τρώνε.