Δένδιας: Επικηρύσσονται οι τρομοκράτες με 4 εκατ. ευρώ

Την επικήρυξη των τρομοκρατών με 4 εκατ. ευρώ αποφάσισε η κυβέρνηση, σύμφωνα με δήλωση που έκανε το πρωί της Τετάρτης (22/1) ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

Ο υπουργός διευκρίνισε ότι η επικήρυξη αφορά κυρίως τον Χριστόδουλο Ξηρό και τον Νίκο Μαζιώτη. Επίσης, αφορά τους δολοφόνους των δύο μελών της Χρυσής Αυγής που δολοφονήθηκαν στο Νέο Ηράκλειο. Λεπτομέρειες θα δοθούν αργότερα από το υπουργείο.

Ο κ. Δένδιας, μίλησε νωρίτερα σε όλους τους αξιωματικούς της ΓΑΔΑ, στο αμφιθέατρο του μεγάρου της λεωφόρου Αλεξάνδρας, με κύριο θέμα την τρομοκρατία. Αμέσως μετά δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας σχετίζεται άμεσα με την οικονομική ανάπτυξη της χώρας, γι’ αυτό, εκτός των άλλων μέτρων, αποφασίστηκε και η επικήρυξη των τρομοκρατών που θα ανακοινωθεί και επίσημα εντός της ημέρας.

Πριν την ομιλία του στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, ο κ. Δένδιας είχε συνάντηση στο υπουργείο Δικαιοσύνης με τον υπουργό Χαρ. Αθανασίου, με τον οποίον επίσης συζήτησε το θέμα της τρομοκρατίας και ειδικότερα την επίσπευση της κατασκευής των φυλακών υψίστης ασφαλείας στον Δομοκό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει