«Εφυγε» ο Σάκης Μπουλάς

Εφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, 21 Φεβρουαρίου, ο Σάκης Μπουλάς, σε ηλικία 60 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Υγεία.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα τους τελευταίους μήνες να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, δίνοντας μάχη για τη ζωή του. Για τον λόγο αυτό διέκοψε και τις εμφανίσεις του στην Ακτή Πειραιώς, όπου συμμετείχε στην μουσική παράσταση «Γκαγκαντίν: Οι γενναίοι της νύχτας», πλάι στους Διονύση Σαββόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Ζουγανέλη.

Το ιατρικό ανακοινωθέν από το «Υγεία», έγραφε συγκεκριμένα: «O Αθανάσιος Μπουλάς απεβίωσε σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια».

Ο Σάκης Μπουλάς, ο οποίος εκτός από την τέχνη της υποκριτικής, ασχολούνταν και με τη μουσική, ως στιχουργός και ερμηνευτής, γενήθηκε το 1954 στο Κιλκίς. Μεγάλωσε στον Πειραιά και όπως ο ίδιος είχε εξομολογηθεί οι γονείς του τον προόριζαν για δικηγόρο, λόγω της μεγάλης του άνεσης με το λόγο. Ωστόσο, τον κέρδισε η υποκριτική και η μουσική, δύο χώροι με τους οποίους ασχολήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Οι δισκογραφικές του δουλειές

Ο Σάκης Μπουλάς είχε κάνει πέντε προσωπικούς δίσκους Μπουλάς-Ελλάς, (1986), Σάκης Μπουλάς (maxi single) «Ali Baba» (1987), «Ας πρόσεχες»  (1987), «Ζαμανφού», (1992), «Εκθεση ιδεών», με τον Γιάννη Ζουγανέλη (2000), ενώ συμμετείχε και σε πολλούς άλλους ως τραγουδιστής όπως στους «Ανεπίδοτα Γράμματα» του Μιχάλη Γρηγορίου με την Αφροδίτη Μάνου, «Καντάτα για την Μακρόνησο» του Θάνου Μικρούτσικου, «Λουκιανού διάλογοι» του Μίμη Πλέσσα, «Αχαρνής» του Διονύση Σαββόπουλου κ.ά.

http://www.youtube.com/watch?v=IeuUp-2URz4

Μπορεί επίσης να σας αρέσει