Εληξε η απεργία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών – Ξεκινούν τα μαθήματα στις 16 Δεκεμβρίου

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι η απεργιακή κινητοποίηση στο πανεπιστήμιο Αθηνών έχει λήξει, εξέδωσε το προεδρείο του συλλόγου των διοικητικών υπαλλήλων μετά τη συνεδρίαση της Πέμπτης (12/12).

Επειτα από αυτή την εξέλιξη θεωρείται βέβαιο ότι το ίδρυμα θα αρχίσει να λειτουργεί από την Παρασκευή (13/12) και σε πλήρεις ρυθμούς από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, ημερομηνία την οποία είχε ορίσει και η Σύγκλητος για την έναρξη των μαθημάτων.

Επειτα από την επεισοδιακή συνεδρίαση της Τετάρτης (11/12), το ΔΣ του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση σε σκληρό ύφος, όπου επισημαίνεται πως «όσοι δεν προσέρχονται στην εργασία τους αναλαμβάνουν και την ευθύνη».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το ΔΣ του συλλόγου στη συνεδρίαση της Πέμπτης εξέτασε τα θέματα που προέκυψαν έπειτα από τη συγκέντρωση της Τετάρτης που δεν είχε όμως απαρτία συνέλευσης, καθώς επίσης και το μέγα θέμα που δημιουργείται από παράπονα συναδέλφων σχετικά με τη συμπεριφορά της «απεργιακής επιτροπής».

Επειτα από αυτό αποφάσισε: «1. Nα ενημερώσει τους συναδέλφους ότι το Προεδρείο του Συλλόγου δεν μετέχει σε κάποια “απεργιακή επιτροπή”, ούτε γνωρίζει ονόματα συναδέλφων που μετέχουν σ’ αυτή και 2. Καταδικάζει τις αντικαταστατικές συμπεριφορές οι οποίες στοχοποιούν συναδέλφους και οδηγούν σε διασπαστικές κινήσεις».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει