Ένας σύντομος οδηγός για γρήγορο σεξ

Στα διάφορα ρομαντικά μυθιστορήματα η διάρκεια του σεξ αγγίζει τα όρια του μαραθωνίου. Στην πραγματική ζωή, ωστόσο, μια μαραθώνια διάρκεια θα μπορούσε να σας κάνει να πλήξετε και να αναρωτηθείτε: «Ακόμα;».

Στην πραγματικότητα οι έρευνες έχουν δείξει πως οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν το σεξ να διαρκεί μέχρι 15 λεπτά.

Και αυτή η σύντομη διάρκεια έχει νόημα: Σε ένα σύντομο σεξ όχι μόνο υπάρχει λιγότερη πίεση για να κάνει κανείς το καλύτερο σεξ της ζωής του, αλλά η ταχύτητα μπορεί να είναι συναρπαστική υπό την έννοια πως ο ένας θέλει τον άλλο τώρα και το κάνει πράξη άμεσα!

Διαβάστε παρακάτω μερικές συμβουλές για να γίνει το γρήγορο σεξ ακόμα καλύτερο:

Φιληθείτε

Τα φιλιά σάς βοηθούν να «ανάψετε» γρηγορότερα. Το φιλί επιταχύνει τη διαδικασία διέγερσης γιατί ξυπνάει τόσο το νευρικό σύστημα, όσο και το ενδοκρινικό σύστημα που είναι άλλωστε αυτό που παράγει όλες τις «ορμόνες της λαγνείας». Το φιλί κάνει επίσης τους δύο συντρόφους να αισθάνονται πολύ πιο οικεία και είναι η καλύτερη βάση για το σεξ.

Παραμείνετε ντυμένοι

Γιατί να σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο για να γδυθείτε; Εκτός αυτού το να κάνει κανείς ντυμένος είναι κάτι διεγερτικό στο σεξ. Δείχνει πως θέλει ο ένας τον άλλο τόσο πολύ και τόσο άμεσα που δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα άλλο παρά να παραδοθεί στις ορμές του κι αυτό είναι κάτι που με τη σειρά του διεγείρει πολύ το μυαλό.

Αλλάξτε το μέρος που κάνετε σεξ

Πέντε λεπτά σεξ στο κρεβάτι σε ιεραποστολική στάση δεν είναι ακριβώς αυτό που έχει κανείς στο μυαλό του για το γρήγορο σεξ. Αλλά πέντε λεπτά στο ντους; ΄Η πέντε λεπτά στην κουζίνα; Αυτό ναι, αυξάνει τον ενθουσιασμό, δίνει την αίσθηση ότι υπάρχει ο κίνδυνος κάποιος να σας δει. Ακόμα κι αν δεν είναι κανείς άλλος στο σπίτι, το να κάνει κάποιος σεξ σε ένα αντισυμβατικό και ασυνήθιστο μέρος μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλύτερα.

Φαντασιωθείτε ελεύθερα

Όταν προσπαθείτε να μπείτε στο κλίμα όσο γίνεται πιο γρήγορα, τίποτα δεν μπορεί να βοηθήσει περισσότερο από το μυαλό σας. Αφήστε τις φαντασιώσεις σας να σας κατακλύσουν και θα διαπιστώσετε ότι το σώμα σας θα αναπαράγει αυτό που ο εγκέφαλος οραματίζεται. Επίσης, εστιάστε σ’ αυτό που κάνετε ώστε να αποφύγετε την περίπτωση να αποσπαστεί η προσοχή σας. Πέντε λεπτά είναι αυτά, είναι κρίμα να φύγει το μυαλό σας μακριά από αυτό που διαδραματίζεται αυτή την στιγμή. Ακόμα κι αν κάνετε σεξ στο κρεβάτι σας μπορείτε κάλλιστα να φαντάζεστε ότι βρίσκεστε σε μια τροπική παραλία.

Επικοινωνήστε

Η επικοινωνία κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, είτε είναι νορμάλ είτε «άτακτη» συζήτηση σάς επιτρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που κάνετε και σάς υπενθυμίζει ότι εξακολουθείτε να έχετε αυτή τη σπίθα ανάμεσά σας. Γι’ αυτό μοιραστείτε το πώς αισθάνεστε, το τι σάς αρέσει να κάνετε ή να σάς κάνουν και αφήστε το σώμα σας να δράσει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει