Γιωτόπουλος: Κυβέρνηση και ΕΥΠ άφησαν τον Χριστόδουλο Ξηρό να αποδράσει

Ενα 24ωρο μετά την επανεμφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού μέσω διαδικτύου, ο φερόμενος ως αρχηγός της 17Ν, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, με επιστολή του παίρνει θέση για τον αρχιεκτελεστή της οργάνωσης.

Στην επιστολή του με τίτλο «Αποτυπώματα και υποκρισία» που δημοσιεύει η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος επιτίθεται στις Αρχές με αφορμή ένα τυφλό δακτυλικό αποτύπωμα που είχε βρεθεί στους Λειψούς, στο σπίτι της συντρόφου του, που δεν μπόρεσε ποτέ να αποδειχθεί σε ποιον ανήκει και θεωρεί ότι ήταν κατασκευασμένο στοιχείο.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το αποτύπωμα, αφήνει να εννοηθεί πως είναι κατασκευασμένη από την κυβέρνηση και την ΕΥΠ η υπόθεση του Χριστόδουλου Ξηρού, υποστηρίζοντας πως είναι μια προσπάθεια της κυβέρνησης να μεγαλοποιήσει την απειλή της τρομοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο Γιωτόπουλος γράφει στην επιστολή του προς την εφημερίδα:

«Αφού ο Χριστόδουλος είναι τόσο επικίνδυνος τρομοκράτης γιατί όταν το 2011 έβαλε φωτιά στο κελί του αντί να τον τιμωρήσουν όπως θα όφειλαν, τον επιβράβευσαν ικανοποιώντας και τα τρία αιτήματά του, μεταφέροντας τον στις πτέρυγες; Γιατί του έδωσαν το ελεύθερο να πηγαίνει καθημερινά όπου θέλει στο αρχιφυλακείο, στους Πυρήνες, στους σημαντικότερους ποινικούς; Ποιος έδωσε τη διαταγή; Οχι βέβαια η διευθύντρια ούτε κάποιος αρχιφύλακας. Δεν έχουν τέτοια εξουσία. Η διαταγή ήρθε από πάνω από την ΕΥΠ, την αντιτρομοκρατική και άρα από την κυβέρνηση που την εποπτεύει».

Και συνεχίζει αναφέροντας πως στις δύο άδειες με κατ΄ οίκον περιορισμό που είχε πάρει το άλλο μέλος της 17Ν, ο Βασίλης Τζωρτζάτος, έξι αυτοκίνητα της Αντιτρομοκρατικής ήταν κάτω από το σπίτι του και τον παρακολουθούσαν, ενώ στον Χριστόδουλο Ξηρό δεν ήταν κανείς.

Και κλείνει: «Οι κύριοι της Αντιτρομοκρατικής, της ΕΥΠ, της κυβέρνησης, αλλά και της CIA δεν γνώριζαν ότι ο Χριστόδουλος, εδώ και ενάμισι χρόνο είχε πάρει έξι άδειες; Τι έκαναν για να αποτρέψουν την ενδεχόμενη εξαφάνιση του; Τίποτε».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει