Καταψήφισε ο Βύρων Πολύδωρας το νομοσχέδιο για το φόρο ακινήτων

«Οχι» στο σύνολο του κυβερνητικού νομοσχεδίου για το φόρο ακινήτων ψήφισε ο βουλευτής της ΝΔ, Βύρων Πολύδωρας στην ονομαστική ψηφοφορία του Σαββάτου (21/12) και διεγράφηκε από την ΚΟ του κόμματός του.

Ο κ. Πολύδωρας είχε εκφράσει από την Παρασκευή (20/12) τις σοβαρές αντιρρήσεις του για συγκεκριμένα άρθρα από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του επί του νομοσχεδίου του φόρου ακινήτων και απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών τόνισε: «Θέλετε να το ψηφίσω εγώ αυτό; Και η ιστορία μου; Ο πολιτισμός μου;».

«Πρόκειται για δήμευση και το Σύνταγμα απαγορεύει τη γενική δήμευση», είχε πει ο κ. Πολύδωρας και είχε προσθέσει: «Αν θα με ρωτήσει η κυβέρνηση από πού θα βρεθούν τα χρήματα η απάντησή μου είναι από τους Καντάδες, τις off shore, τη λίστα Λαγκάρντ».

ΝΔ εναντίον Πολύδωρα: Επέλεξε συνειδητά να σταθεί απέναντι στην εθνική προσπάθεια

Σκληρή επίθεση κατά του πρώην βουλευτή της Βύρωνα Πολύδωρα εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία λίγη ώρα μετά την διαγραφή του με προσωπική εντολή του Αντώνη Σαμαρά και τον κατηγορεί ως «αρνητή της εθνική προσπάθειας για την σωτηρία της χώρας».

Σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον κ. Πολύδωρα πως «τη στιγμή που η κυβέρνηση αγωνίζεται με επιτυχία να βγάλει την Ελλάδα από την οικονομική κρίση, ο κ. Πολύδωρας επέλεξε συνειδητά να βρεθεί απέναντι στην εθνική προσπάθεια, στην παράταξή του και να ταυτιστεί με τους αντιευρωπαϊστές, τους λαϊκιστές, τους οπαδούς της δραχμής και τους αρνητές της εθνικής προσπάθειας για τη σωτηρία της χώρας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει