Ο Αδωνις, ο Τόμσεν, το… σαλάμι και οι Ελληνες

Ιδιαίτερα ενοχλήθηκε ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης από τις δηλώσεις του Πολ Τόμσεν πως είναι απογοητευμένος από τον ίδιο για τη θέση που πήρε στο θέμα των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Οπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», ο υπουργός έμεινε αρχικά άφωνος όταν άκουσε τον εκπρόσωπο της Τρόικας να του δηλώνει την απογοήτευσή του για τον πιο «μνημονιακό» κατά δήλωσή του ιδίου του Γεωργιάδη, υπουργού της κυβέρνησης και αναφερόμενος στο «τίμημα» που ο ίδιος πληρώνει για να εφαρμόσει τις επιταγές των τροϊκανών του είπε πως η γυναίκα του, Ευγενία Μανωλίδου, τον προτρέπει να εγκαταλείψουν την Ελλάδα.

«Ακουσε Πολ. Εδώ η γυναίκα μου η Ευγενία μου λέει να πάρουμε τα παιδιά και να φύγουμε όλοι μαζί για την Αμερική. Εκανα τόσα πολλά στα θέματα Υγείας που με βρίζουν οι μισοί Ελληνες. Και μου λες εσύ πως είσαι απογοητευμένος από εμένα; Καλύτερα στην Αμερική».

Οταν, μάλιστα, είδε πως ο Τόμσεν δεν… συγκινήθηκε από τα λόγια του συνέχισε: «Δεν μου λες Πολ; Από σαλάμι ξέρεις; Γιατί αν ξέρεις, θα γνωρίζεις πως αν φας αμέσως ολόκληρο το σαλάμι, είναι πολύ πιθανόν να πεθάνεις. Ενώ αν το κόψεις σε φέτες και το τρως σιγά-σιγά, το απολαμβάνεις».

Και μπορεί ο Τόμσεν τελικά να… ήξερε από σαλάμι, αφού δέχτηκε στο παρά πέντε κάποιες μεταρρυθμίσεις στο υπουργείο Υγείας, αλλά είναι προφανές πως οι Ελληνες δεν το απολαμβάνουν το… σαλάμι, παρόλο που το τρώνε σιγά-σιγά…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει