Πώς να ξεχωρίσετε έναν ντροπαλό άνδρα από κάποιον που δεν ενδιαφέρεται

Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα σε έναν ντροπαλό άνθρωπο και σε κάποιον που πολύ απλά δεν ενδιαφέρεται να σας γνωρίσει καλύτερα και αυτή τη διαφορά μπορείτε εύκολα να την καταλάβετε σε ένα ραντεβού.

Όταν βρίσκεστε έξω με έναν άνδρα προκειμένου να γνωριστείτε καλύτερα, είναι λογικό να θέλετε να μπορείτε να διαβάσετε τα «σημάδια». Αλλωστε, δεν θα απορρίψετε έναν άνδρα μόνο και μόνο επειδή είναι ντροπαλός κι από την άλλη δεν θα πρέπει να επιμένετε με έναν άνδρα που δεν ενδιαφέρεται για εσάς.

Τα ραντεβού γίνονται επί της ουσίας για την αναγνώριση αυτών των σημαδιών. Διαβάστε παρακάτω κάποιους τρόπους για να διαπιστώσετε σε ένα ραντεβού αν ο άνδρας που έχετε απέναντί σας είναι αδιάφορος ή απλά ντρέπεται να σας εκφράσει τα αισθήματά του.

Η γλώσσα του σώματος

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι να παρατηρήσετε τη γλώσσα του σώματος. Ένας ντροπαλός άνθρωπος δεν μπορεί να σας αγγίξει, αλλά αν ενδιαφέρεται για εσάς, θα είναι στραμμένος προς το μέρος σας, και θα γνέφει όταν του μιλάτε. Αντίθετα, αν δεν ενδιαφέρεται το χαμόγελό του θα είναι σκληρό, δεν θα φτάνει μέχρι τα μάτια του, θα γείρει πίσω στην καρέκλα του και θα φαίνεται συνολικά αδιάφορος γι’ αυτά που του λέτε.

Το περιεχόμενο της συζήτησης

Στη συνέχεια, σκεφτείτε τι συζητήσατε στο ραντεβού σας. Ένας ντροπαλός τύπος μπορεί να είναι ήσυχος και να μπερδεύει τα λόγια του, αλλά ο ίδιος θα επιδιώξει να μάθει περισσότερα πράγματα για τα ενδιαφέροντά σας και θα σας κάνει συγκεκριμένες ερωτήσεις. Αντίθετα κάποιος που δεν ενδιαφέρεται θα σας κάνει μόνο μια – δυο βασικές ερωτήσεις και θα σας δώσει από την πλευρά του μονολεκτικές ή ασαφείς απαντήσεις. Η διαφορά μεταξύ του ντροπαλού και του αδιάφορου είναι η ενέργεια που δείχνουν στο ραντεβού. Ετσι, δίνοντας προσοχή στις απαντήσεις που δίνουν στις ερωτήσεις σας, αλλά και στις ερωτήσεις που σας κάνουν εκείνοι, θα μπορέσετε να αντιληφθείτε το βαθμό του ενδιαφέροντός τους προς το πρόσωπό σας.

Η προσοχή στη συζήτηση

Τέλος, σκεφτείτε τα επίπεδα προσοχής που δείχνει ο άνδρας με τον οποίο βγήκατε ραντεβού. Ένας ντροπαλός τύπος μπορεί να είναι νευρικός και να δυσκολεύεται πραγματικά να σας μιλήσει, αλλά θα σας ακούει και θα θέτει ερωτήσεις πάνω σ’ αυτά που του απαντάτε. Αντίθετα ο αδιάφορος πιθανότατα δεν θα μπορεί να θυμηθεί καν τι του λέτε, μπορεί να κοιτάζει δεξιά κι αριστερά και γενικά να αποσπάται η προσοχή του. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για εσάς, ντροπαλός ή όχι, θα σας το δείξει ξεκάθαρα από τον τρόπο που ανταποκρίνεται στην παρουσία σας και σε όσα του λέτε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει