Προφυλακιστέος και ο Στάθης Μπούκουρας

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο τρίτος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας, με απόφαση ανακριτών και εισαγγελέα, μετά τους Γιώργο Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλο που απολογήθηκαν νωρίτερα.

Κατά την ετπάωρη απολογία του την Κυριακή (12/1)  ενώπιον των ειδικών εφετών ανακριτριών, Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, αρνήθηκε τις κατηγορίες, που του αποδίδονται και όπως αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα δεν ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής αλλά φίλος, καθώς όπως υποστηρίζει προέρχεται από άλλο πολιτικό χώρο.

Ο Στάθης Μπούκουρας οδηγήθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, όπου παραμένουν, από το Σάββατο (11/1), οι δύο άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, που κρίθηκαν και αυτοί προφυλακιστέοι, μετά τις πολύωρες απολογίες τους. Και οι τρεις θα οδηγηθούν τη Δευτέρα (13/1) στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σκληρή χαρακτήρισε την απόφαση για προφυλάκιση και ατυχή την διαδικασία  ο συνήγορός του  Στάθη Μπούκουρα Αλέξης Κούγιας.

«Οι ανακρίτριες πήραν την απόφαση χωρίς να μας κοιτάξουν στα μάτια», δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο εντολέας του θα απαλλαγεί στο δικαστήριο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει