Σφοδρή αντιπαράθεση Τσίπρα – Γεωργιάδη

Σε προσωπικό επίπεδο πέρασε η κόντρα ανάμεσα στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Υγείας, Αδωνι Γεωργιάδη που αντάλλαξαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Αφορμή ήταν η αναφορά που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην επαγγελματική σχέση που διατηρούσε ο υπουργός Υγείας με το χώρο του βιβλίου και των τηλεπωλήσεων με τον κ. Τσίπρα να αφήνει να εννοηθεί ότι ο κ. Γεωργιάδης εξακολουθεί να πηγαίνει κρυφά και να μαγνητοσκοπεί εκπομπές τηλεπωλήσεων, βάζοντας στη συνέχεια το σήμα «Ε» της επανάληψης για να φαίνεται πως είναι παλιές.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας τόνισε: «Τα σημαντικά προβλήματα δεν μπορούν να  αντιμετωπίζονται με ύφος χιλίων καρδιναλίων και με αστεϊσμούς από ανθρώπους που στον ελεύθερό τους χρόνο πηγαίνουν κρυφά στα τηλεοπτικά στούντιο για να κάνουν γυρίσματα τηλεπωλήσεων βιβλίων, τα οποία τα παρουσιάζουν σε κανάλια με το “Ε”, δήθεν ότι είναι επανάληψη, ενώ έχουν υπουργικούς θώκους».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως θλίβεται με την «κατάντια» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του πρότεινε να βγάλει τα πρώτα του λεφτά με ιδρώτα πουλώντας ένα βράδυ βιβλία στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό.

Ο υπουργός Υγείας τόνισε πως η δουλειά που έκανε του λείπει και θα επιστρέψει σ’ αυτήν όταν ολοκληρωθούν τα καθήκοντά του ως υπουργού και κατέληξε:
«Το ύφος της κριτικής και η εμπάθεια προς το πρόσωπό μου, δείχνουν ακόμη και για τον κ. Τσίπρα, χαμηλό επίπεδο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει