Στην Αθήνα η Μέρκελ, δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και κλειστοί δρόμοι

Στον απόηχο της εξόδου της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές, αναμένεται στην Αθήνα η καγκελάριος της Γερμανίας Αγγελα Μέρκελ, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια και όλους τους δρόμους στο κέντρο κλειστούς.

Το πρόγραμμα της Καγκελαρίου αρχίζει στις 15:15, με την παρουσία της μαζί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σε φόρουμ με νέους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε καινοτόμους τομείς, ακολούθως δε, στις 16:20, θα συναντηθούν με εκπροσώπους θεσμικών φορέων και εκπροσώπους μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στις 17:30 η κ. Μέρκελ θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την επίσημη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά και στη συνέχεια θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ελληνικών και ξένων ΜΜΕ.

Από μόνη της η επίσκεψη της κ. Μέρκελ συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, καθώς μάλιστα συνδυάζεται με την υπερκάλυψη του στόχου του δανεισμού, εκτιμούν πολιτικοί παρατηρητές.

Λόγω της επίσκεψης, δρακόντεια είναι τα μέτρα της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας, όπου από το πρωί, κλείνουν σταδιακά δρόμοι, ενώ από τις 13:30 θα κλείσουν σταδιακά τέσσερις σταθμοί του μετρό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει