Στο ίδιο κελί Μιχαλολιάκος και Λαγός, αναμένεται και ο Παππάς

Την πρώτη τους νύχτα στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού πέρασαν οι Νίκος Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός, ενώ την Παρασκευή (4/10) θα μεταφερθεί στο ίδιο χώρο και ο Χρήστος Παππάς.

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής και ο βουλευτής Γιάννης Λαγός θα προαυλίζονται μόνοι τους, χωρίς να έρθουν σε επαφή με τους υπόλοιπους «επώνυμους» που βρίσκονται στη γυναικεία πτέρυγα, δηλαδή τον Ακη Τσοχατζόπουλο, τους ηγέτες της «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα, Βασίλη Τζωρτζάτο, Χριστόδουλο Ξηρό και κάποιους επιχειρηματίες που έχουν φυλακιστεί για χρέη.

Είναι χαρακτηριστικό πως την ώρα που η αυτοκινητοπομπή τους μετέφερε στον Κορυδαλλό, το απόγευμα της Πέμπτης (3/10) οι φυλακισμένοι τους υποδέχτηκαν… θερμά, έχοντας μαζευτεί στα παράθυρα, φωνάζοντας συνθήματα και χτυπώντας διάφορα σκεύη, δείχνοντας έτσι πως ήταν ανεπιθύμητοι στο χώρο. Γι’ αυτό, άλλωστε, αποφασίστηκε να μεταφερθούν στην γυναικεία πτέρυγα των φυλακών.

Ο Γιώργος Πατέλης μεταφέρθηκε μεν στον Κορυδαλλό, αλλά στη συνέχια θα oδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου όπου βρίσκεται και ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο άνθρωπος που ομολόγησε πως δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει