Θα φερόσασταν έτσι σε ένα παιδί;

Οσο τα κρούσματα κακοποίησης των ζώων αυξάνονται, τόσο περισσότερο πληθαίνουν από πλευράς των ζωοφιλικών σωματείων τα ηχηρά μηνύματα με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου.

Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήθηκε και το συγκεκριμένο βίντεο που παρουσίασε η «Ζωόφιλη Δράση» και στο οποίο παρομοιάζεται με έξυπνο και εύγλωττο τρόπο το ζώο με ένα παιδί και βάζει τους ανθρώπους στη διαδικασία να σκεφτούν πόσο άσχημα φέρονται πολλές φορές στους τετράποδους φίλους μας.

Η Ζωόφιλη Δράση είναι ένα σωματείο που ιδρύθηκε το 1998 στο Ηράκλειο Κρήτης και τα έσοδά του προέρχονται από εισφορές μελών και διοργάνωση εκδηλώσεων, ενώ τα μέλη του εργάζονται εθελοντικά.

Σκοπός του Σωματείου είναι να φροντίζει για την εφαμοργή της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Νομοθεσίας σε ό,τι αφορά τα αδέσποτα και ιδιόκτητα ζώα, η προώθηση τους σε ανάδοχες οικογένειες, η πρόληψη δημιουργίας νέων αδέσποτων μέσω της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε θέματα ζωοφιλίας αλλά και ο έλεγχος της ποιότητας ζωής των υιοθετημένων ή επανενταγμένων ζώων, καθώς και η εφαρμογή του προγράμματος αντιμετώπισης αδέσποτων από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει