Τυρί: Eνα… ατύχημα που έφερε ευτυχία
Φρέσκα και παλαιωμένα
Τυρί σε κρέμα, ρικότα, κατσικίσιο, τυρί cottage θεωρούνται μαλακά ή φρέσκα τυριά. Αυτά έχουν παλαιωθεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα ή και καθόλου. Είναι κρεμώδη, μαλακά και έχουν ήπια γεύση. Το τυρί σε κρέμα είναι ιδανικό για ντιπάκια και για μαγείρεμα. Η προσθήκη φέτας στη σαλάτα σας δίνει μια αλμυρή πινελιά χωρίς πολύ νάτριο, ενώ ταιριάζει σαν τρίμμα πάνω από ψητές μελιτζάνες ή ντομάτες.