Οι υποτιμημένες ερωτογενείς ζώνες των γυναικών

Οι άνδρες κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής αγγίζουν συνήθως τους γλουτούς, το στήθος και τα γεννητικά όργανα των γυναικών, αλλά αυτές δεν είναι οι μόνες ερωτογενείς ζώνες των γυναικών.

Αισθητήρες που προσφέρουν χαρά στο σεξ μπορούν να βρεθούν σχεδόν σε όλα τα μέρη του σώματος των γυναικών. Δίνοντας προσοχή σ’ αυτές τις ερωτογενείς ζώνες, το σεξ μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο και να προσφέρει ευχαρίστηση και απροσδόκητη ικανοποίηση και στους δύο συντρόφους.

Ας δούμε ποιες είναι αυτές οι «άλλες» ερωτογενείς ζώνες:

Aυτιά

Αγγίζοντας απαλά ή ακόμα και πιπιλώντας το κέλυφος του αυτιού, μπορείτε να επιταχύνετε τον παλμό και να προκαλέσετε ρίγη σε όλο το σώμα, επειδή τα αυτιά είναι γεμάτα από ευαίσθητα νεύρα.

Μαλλιά

Περνώντας τα δάχτυλά σας μέσα από τα μαλλιά, μπορείτε να βοηθήσετε στην απώλεια της έντασης.

Αυχένας

Στην Ιαπωνία την παλιά εποχή, ο αυχένας εθεωρείτο η πιο ερωτογενής ζώνη απ’ όλες επειδή ήταν ένα από τα λίγα σημεία του σώματος που δεν καλυπτόταν από ρούχα. Σήμερα ο αυχένας συχνά αγνοείται ως ζώνη που μπορεί να προσφέρει ευχαρίστηση, όμως η δύναμη που μπορεί να έχει ένα απαλό άγγιγμα ή ένα φιλί σ’ αυτό το σημείο, δεν θα πρέπει να υποτιμάται.

Κλείδα

Το χάδι στην καλοσχηματισμένη και όμορφη αυτή περιοχή μπορεί να είναι ελκυστικό και ακαταμάχητο.

Κάτω μέρος της πλάτης

Αυτή είναι μια ευαίσθητη περιοχή γεμάτη από νευρικές απολήξεις, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να αγνοηθεί.

Η περιοχή κάτω από το γόνατο

Πρόκειται για μια ερωτογενή ζώνη εξαιρετικά ευαίσθητη στην αφή, που συχνά όμως έχει την τάση να ξεχνιέται στις προσωπικές στιγμές.

Παλάμες

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις παλάμες τους για να ερεθίσουν τους συντρόφους τους, όμως οι παλάμες σε αντίθεση με ό,τι πιστεύει κανείς δεν είναι ιδιαίτερα ερωτογενής ζώνη. Αυτό που είναι ελκυστικό είναι να περάσει κανείς απλά με την άκρη των δαχτύλων την παλάμη κατά μήκος σε όλη τη διαδρομή προς τη ρίζα της.

Πόδια

Το άγγιγμα και ιδιαίτερα το μασάζ στα πόδια, θεωρείται ως κάτι εξαιρετικά οικείο μεταξύ των ερωτικών συντρόφων και είναι πράγματι ερεθιστικό.

Λεκάνη

Οι γοφοί και ο χώρος γύρω από την λεκάνη είναι μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή, λόγω του λεπτού δέρματος και το άγγιγμά της προσφέρει ιδιαίτερη ευχαρίστηση.

Η εσωτερική πλευρά των γλουτών

Τα χάδια και τα φιλιά σ’ αυτό το σημείο του σώματος είναι απαραίτητο να συμπεριληφθούν στα ερωτικά σας παιχνίδια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει