Αλλάξτε το μέλλον σας! (video)

Πώς φαντάζεστε πως θα ζήσετε τα τελευταία δέκα χρόνια της ζωής σας; Θα είστε σωματικά ενεργοί ή θα υποφέρετε από ασθένειες; Μπορείτε να επηρεάσετε το μέλλον σας;

Κάποιοι άνθρωποι ζουν περισσότερο, αλλά δεν είναι υποχρεωτικά υγιέστεροι. Ο μέσος όρος των ηλικιωμένων περνάει τα τελευταία χρόνια της ζωής του αντιμετωπίζοντας κάποια ασθένεια. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αλλάξει.

Οι επιλογές που κάνουμε, είναι και αυτές που θα καθορίσουν τον τρόπο που θα γεράσουμε. Είναι στο χέρι μας να κάνουμε εκείνες τις επιλογές που θα μάς βοηθήσουν να διαμορφώσουμε για τον εαυτό μας ένα μέλλον με δύναμη, ενέργεια, υγεία και ζωτικότητα.

Το Ινστιτούτο για την Καρδιά και τα Εγκεφαλικά που εδρεύει στο Οντάριο του Καναδά σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους πολίτες να κάνουν τις σωστές επιλογές για την υγεία τους ώστε να παραμείνουν σωματικά ενεργοί στα δέκα τελευταία χρόνια της ζωής τους, δημιούργησε το παραπάνω video με τίτλο «κάντε την υγεία να διαρκέσει». Ενα video που δείχνει πως μπορεί κανείς όχι απλά να ζει τα γεράματά του, αλλά να αισθάνεται πραγματικά δυνατός, υγιής και γεμάτος ζωντάνια κοντά στους δικούς του ανθρώπους, χωρίς να ταλαιπωρείται από ασθένειες και να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει