Τυρί: Eνα… ατύχημα που έφερε ευτυχία

 cheese-types

Ολα τα σχήματα και τα μεγέθη

Γκούντα, Havarti, Muenster: Ολα είναι ημι-μαλακά. Το ίδιο και τα Colby και Monterey Jack. Ορισμένα ιταλικά τυριά, όπως η μοτσαρέλα ανήκουν σε μια ομάδα που ονομάζεται ελαστικής (περιστρεφόμενης) ζύμης. Αυτά είναι μαγειρεμένα, ζυμώνονται και στη συνέχεια διαμορφώνονται σε διάφορα σχήματα. Το Havarti πηγαίνει πολύ με ζαμπόν σε ένα σφιχτό σάντουιτς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει