Με χειροπέδες στην Ευελπίδων ο Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Aπό τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων, με χειροπέδες στα χέρια, οδηγήθηκαν τα συλληφθέντα μέλη της Χρυσής Αυγής το απόγευμα του Σαββάτου (28/9), προκειμένου να τούς απαγγελθούν κατηγορίες.

Ο εισαγγελέας θα τους απαγγείλει τις κατηγορίες και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στη ΓΑΔΑ, όπου αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν. Αυτή η προθεσμία μπορεί να διαρκέσει μέχρι δύο ημέρες.

Βγαίνοντας από τη ΓΑΔΑ, συνοδευόμενοι ο καθένας από δύο άνδρες της τρομοκρατικής υπηρεσίας, ο κ. Μιχαλολιάκος και οι κ. Κασιδιάρης, Λαγός και Παναγιώταρος φώναζαν συνθήματα.

«Δεν μας φοβίζει τίποτα, δεν λυγίζουμε κουφάλες, ζήτω η Ελλάδα», φώναζε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ από την πλευρά του ο Ηλίας Παναγιώταρος φώναζε «καλό το σόου, θα φάτε μνημόνιο τώρα».

Στην Ευελπίδων, τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής περίμεναν η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια και η κόρη του Ουρανία Μιχαλολιάκου, που έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα της, πριν οι αστυνομικοί την απωθήσουν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κτίριο 16, προκειμένου να τους ασκηθεί ποινική δίωξη.

Μερικές ώρες αργότερα, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια και οι υπόλοιποι συλληφθέντες, μέλη της Χρυσής Αυγής.

Στην Ευελπίδων έχουν συγκεντρωθεί περίπου 100 οπαδοί του κόμματος που τούς υποδέχτηκαν με συνθήματα αλληλεγγύης, ενώ παράλληλα φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. Εκεί βρίσκονται και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γερμενής, Γρέγος, Μπαρμπαρούσης, Ζησιμόπουλος και Κουκούτσης.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθησαν οι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός και Παναγιώταρος

Πόρισμα Βουρλιώτη: «Εγκληματική οργάνωση» η Χρυσή Αυγή

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_sATQIP1IqY

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει